Siste nytt fra Vestlandet nord 2009

 Jubileumsprøven på Ørskogfjellprøven 21 og 22 mars (m/CACIT).3_pointere_p_pallen

Resultat etter første dag: 3 pointere på pallen i et kvalitetsparti, ingen premierte pointere på det andre partiet

 

1.VK NJCH Jutevatnet Radar (SetpointsPrima-Wind Dancer Albin Av Vor-Point) e/f: Ole Frøland

2.VK Jutevatnets Pernille (SetpointsPrima-Wind Dancer Albin Av Vor-Point) e/f: Ole Frøland

3.VK Valhaugens Miss Mouche (Ella F- Setpoints A-Cop) e/f: Svein Selli/Tommy Forselius  

 

9 av 23 påmeldte på Møre og Romsdals Jubileumsprøve 21/3 er pointere. Også i år er prøven tildelt CACIT.  Det er stor spenning til føreforholdene da det i år er ekstremt lite snø i fjellet. Med dagtemperaturer rundt 8 grader forsvinner snøen raskt. Herlige forhold sist helg, men nå er det regn i luften. 

Følgende pointere starter. Vi ønsker alle lykke til.

Starbuck av Vor-point Breidskarets Rino Breidskarets Dis Juvel En-A av Vor-point Valhaugens Nico Jutevatnets Radar Eraaks Odin Jutevatnets Pernille Valhaugens Miss Mouche.

Smølaprøven 14. og 15. mars 2009

 Fikk telefon fra en fornøyd Kjell Dybvik som kunne rapportere om 2 premierte pointere på Smølaprøven. Ikke ukjente Ella F (Stella – Wind Dancer Albin Av Vor-Point) ble denne gang stilt i åpen klasse og fikk 2AK lørdag og 1AK søndag. Sønnen Valhaugens Nico (Ella F – Setpoints A-Cop) fikk 1VK på lørdag. Stor gratualsjon til eiere og oppdrettere!

Ørskogfjellprøven 7. og 8. Mars 2009arrow-baronesse

Lett men skarpt føre og mye men lett fugl. Det er fasiten etter 2 dager med jaktprøve på Ørskogfjellet. I vinnerklassen lørdag deltok 18 hunder og de fleste hadde sjangse på fugl. Flere hunder var tidvis inne på listen men når dagen var omme sto kun en igjen. Det ble pointer Jutevatnets Pernille til Ole Frøland som fikk 1 VK. For Pernille ble det dobbel grunn for å feire dagen da hun med dette fikk nok poeng til norsk jaktchampionat. I kvalitetsklassen var det ute 2 partier lørdag og 2 partier søndag. Med tidligere nevnte forhold ble det kun utdelt en premie lørdag. Med noe snillere fugl på søndag ble det utdelt 3 premier i unghundklassen og 3 i åpen klasse. Unghundene Tverrmålets Baronesse til Stig Røyset og Pimens Arrow til Ole Frøland fikk begge 1. UK og sistnevnte ”trakk strået” om prøvens beste unghund.

 

Total
0
Shares