Midt-Norsk Pointertreff på Hageseter 26.06.2021

OBS! OBS! OBS!

ARRANGEMENTET ER FLYTTET TIL STIKLESTAD I VERDAL KOMMUNE. 
DU FINNER MER INFORMASJON I DENNE ARTIKKELEN.

Velkommen til Midt-Norsk pointertreff 2021. Arrangementet foregår på Hageseter Turisthytte http://www.hageseter.no/public.aspx?pageid=94706 på Dovre (kartlink) https://goo.gl/maps/XPREGsZeEjEbFbKy7, og er et samarbeidsprosjekt mellom NPK-distriktene Trøndelag og Hedmark Oppland. I år er det Trøndelag som har hovedansvaret.

Fra venstre: I 2019 ble BIR N UCH Svahøa’s Dog med eier Petter Wikdahl og BIM N UCH Skoglykka’s Nova til Rolf Inge Eidsvåg med fører Monica Klypen. Foto: Bee Thalin.

Arrangementet har tradisjonelt bestått av en utstilling på lørdag med øvrige aktiviteter fra fredag kveld til og med søndag formiddag. Utstillingen har pleid å ha god oppslutning, og sist den ble arrangert i 2019 var det over 60 påmeldte pointere. Grunnet smittevernhensyn vil arrangementet i 2021 være et endagsarrangement.

Foreløpig program

 • Kl. 10:00: Utstillingen starter.
  • Dommer: Marianne Holmli
  • Rekkefølge på bedømming: Valpeshow, hannhund og til slutt tisper
  • Sted: Ute med gress som underlag
 • I utstillingens pause mellom klassene hannhund og tispe:
  • Barn & hund
  • Utdeling av elitehunddiplomer for 2019 og 2020
  • Utdeling av ærespriser fra NPK for 2019 og 2020
 • I løpet av dagen vil det bli annonsering av resultatet fra loddtrekking

Praktisk info
Utstilling

Barn & hund

Påmelding gjøres via betaling (kr. 50,-) til Vippsnr. 19221 innen 13.06.2021. Merk betalingen med navn på fører og hund.

Loddsalg

I år kan vi friste med fine premier som blant annet en unik pointerværhane laget av Jostein Trostrup og en spesiallaget kniv av Erling Meirik. Du kan kjøpe lodd før selve utstillingsdagen (allerede i dag) og frem til utstillingens pause. Hvert lodd koster 10,- og kan kjøpes via betaling til Vippsnr. 19221. Av smittevernhensyn vil du i år ikke få utdelt dine lodd.

Husk at du også kan kjøpe lodd selv om du ikke skal på Midt-Norsk pointertreff. Hvis du vinner finner vi en løsning på overrekkelse av premie.

Smittevern

Gjeldende smittevernregler skal bli fulgt. Dette stiller krav til både deg som deltaker og NPK Trøndelag som arrangør. Når det nærmer seg utstilling, vil NPK Trøndelag komme med retningslinjer for å ivareta smittevernhensyn. Følg med og sett deg inn i disse før du kommer til utstillingen.

Velkommen!

Mvh.

utstillingsleder Steinar Volden og resten av utstillingsutvalget i NPK Trøndelag

Har du spørsmål om arrangementet kan du ta kontakt med Ragnhild Kvalheim (# 984 14 011/ragnhild.kvalheim@gmail.com).

Årets fórsponsor er Royal Canin https://www.royalcanin.com/no/dogs.

Takk til Hageseter Turisthytte som nok en gang lar oss arrangere Midt-Norsk pointertreff på dette flotte stedet!

Total
3
Shares

Siste kommentarer