Midt-Norsk pointertreff på Stiklestad 26.06.2021

Velkommen til Midt-Norsk pointertreff 2021! Arrangementet har tradisjonelt blitt avholdt på Hageseter Turisthytte i Dovre kommune, men er i år flyttet til Stiklestad hundesenter i Verdal kommune (kartlink). Flyttingen er betinget i smittevernhensyn. 

Arrangementet har tradisjonelt bestått av en utstilling på lørdag med øvrige aktiviteter fra fredag kveld til og med søndag formiddag. Utstillingen har pleid å ha god oppslutning, og sist den ble arrangert i 2019 var det over 60 påmeldte pointere. Grunnet smittevernhensyn vil arrangementet i 2021 være et endagsarrangement.

Foreløpig program

 • Kl. 10:00: Utstillingen starter.
  • Dommer: Marianne Holmli
  • Rekkefølge på bedømming: Valpeshow, hannhund og til slutt tisper
  • Sted: Ute med gress som underlag
 • I utstillingens pause mellom klassene hannhund og tispe:
  • Barn & hund
  • Utdeling av elitehunddiplomer for 2019 og 2020
  • Utdeling av ærespriser fra NPK for 2019 og 2020
 • I løpet av dagen vil det bli annonsering av resultatet fra loddtrekking


Praktisk info

Utstilling

 • Frist for påmelding er 13.06.2021.
 • Påmelding gjøres via NKK sitt elektroniske system.
 • Følgende priser gjelder:
  • Valpeshow: 200,-
  • Veteran: 200,- (manuell påmelding)
  • Øvrige klasser: 415,-
  • Fra og med 3. hund med samme eier er det halv pris, men dette gjelder ikke ved valp.
 • Veteraner må meldes på manuelt pga. prisreduksjon. Fyll ut påmeldingsskjema og send dette til Ragnhild Kvalheim (kontaktinfo nederst i invitasjonen). Påmelding betales via Vippsnr. 19221 innen 13.06.2021 og merkes med hundens navn.
 • Ved en eventuell avlysning vil 75 % av påmeldingsavgiften bli refundert.
 • Barn & hund
  Påmelding gjøres via betaling (kr. 50,-) til Vippsnr. 19221 innen 13.06.2021. Merk betalingen med navn på fører og hund.

Du kan kjøpe mat og drikke på Stiklestad nasjonale kultursenter/Scandic Stiklestad hotell som ligger ca. 10 min. unna utstillingsstedet (se link lenger ned).

Påregn 50,- i parkeringsavgift ved Stiklestad hundesenter. Parkeringsavgiften kan du betale til Vippsnr. 614529 (Lauvdal service).

Loddsalg
I år kan vi friste med fine premier, som blant annet en unik pointerværhane laget av Jostein Trostrup og en spesiallaget kniv av Erling Meirik. Du kan kjøpe lodd før selve utstillingsdagen (allerede i dag) og frem til kl. 11:00 på utstillingsdagen. Hvert lodd koster 10,- og kan kjøpes via betaling til Vippsnr. 19221 (velg kategori lodd). Av smittevernhensyn vil du i år ikke få utdelt dine lodd.

Husk at du også kan kjøpe lodd selv om du ikke skal på Midt-Norsk pointertreff. Hvis du vinner finner vi en løsning på overrekkelse av premie.

Her finner du mer informasjon om loddsalget og mange fine premier.

Smittevern
Gjeldende smittevernregler skal bli fulgt. Dette stiller krav til både deg som deltaker og NPK Trøndelag som arrangør. Når det nærmer seg utstilling, vil NPK Trøndelag komme med retningslinjer for å ivareta smittevernhensyn. Følg med og sett deg inn i disse før du kommer til utstillingen.

Overnatting
Det er flere overnattingsmuligheter i nærheten. 

Stiklestad hundesenter (kartlink)
På selve utstillingsstedet er det muligheter for å bestille plass for å overnatte i medbrakt campingvogn/bobil. Ta kontakt med Tonje Skjevik v/ Stiklestad hundesenter (# 991 68 005) for å avtale dette. På stedet er det forresten mulighet til å slippe hund i en meget stor innhegning.

Scandic Stiklestad hotell (kartlink
Hotellet ligger på selve slagstedet Stiklestad og ca. 10 min. spasertur unna utstillingsstedet. Her er det muligheter for å overnatte med hund på rommet. Kontaktinformasjonen til hotellet og mer informasjon om hva hotellet kan tilby finner du på hjemmesiden til hotellet.

Stiklestad camping (kartlink)
Campingplassen ligger ca. 11 min. biltur unna utstillingsstedet. Her er det muligheter for å både bo i hytte eller bestille plass for campingvogn/bobil/telt. Kontaktinformasjon med mer finner du på hjemmesiden til campingplassen

Nysgjerrig på hva mer Stiklestad har å tilby?
Informasjon om severdigheter, mattilbud, aktiviteter, m.m. finner du på stiklestad.no.

Velkommen!

Hilsen
utstillingsleder Steinar Volden og resten av utstillingsutvalget i NPK Trøndelag

Har du spørsmål om arrangementet kan du ta kontakt med Ragnhild Kvalheim (# 984 14 011/ragnhild.kvalheim@gmail.com).

Årets fórsponsor er Royal Canin.

Total
3
Shares

Siste kommentarer