Ny Dr Østfold og utland

IMG 0687

Jeg heter Kristoffer Ingberg Moen, er 40 år gammel og bor i Moss med min kone Marianne og fire barn. Tar over som DR etter Terje Pedersen i Østfold i løpet av våren 2020.

Jeg er vokst opp med jakt og friluftsliv og fikk min første fuglehund da jeg var 20 år gammel, Pointer Eidemlias Santos fra Liv Randi og Bjørnar Eidem. Dette var en hard nøtt for en førstegangs hundeeier, jeg jaktet mest på skogen og husker jeg slapp ham på jakt for første gang da han var ni måneder. Han var ute av synet i fem timer… Jeg kom i kontakt med Finn Trana som var DR i Østfold på den tiden, han hjalp meg mye med dressurtips og introduserte meg for miljøet i Østfold. Santos ble etter hvert en god jakthund som ble premiert med 1. AK både på lavland og høyfjell.

Etter en stund gikk turen til Trond Olsen for en ny pointer, Vierkrullens Eddie. Dette var en lettdressert og god jakthund som også ble premiert på lavland og høyfjell. Etter noen år uten hund har vi nå hentet ei tispe hos Gjermund Aas, Orremåsans Ellie Royal ( Orremåsans Freia/Østagløttens Mattis ). Hun er nå 1 år gammel og jeg gleder meg til å jobbe med henne fremover. 

For øvrig så jobber jeg som produktutvikler i Gjensidige Forsikring og er stort sett blid og fornøyd.

Jeg takker for tilliten som avdeling Østfold har vist meg ved å velge meg til distriktsrepresentant. Er du nysgjerrig på rasen eller bare ønsker å slå av en pointerprat så ikke nøl med å ta kontakt.

IMG 0687

Kristoffer Ingberg Moen
Tlf: 97 73 42 15

Total
0
Shares

Siste kommentarer