Distriktsmesterskap for NPK Trøndelag 2020

IMG 0541

Dessverre ble årets pointersamling med distriktsmesterskap (DM) 14.-16. februar 2020 på Songli gård avlyst, da det ikke ble nok påmeldte til at det ble økonomisk forsvarlig med et slikt arrangement. Vi i arrangørstaben er imidlertid veldig lystne på å få gjennomført et trøndersk DM, og vi er derfor glade for å kunne presentere et endagsarrangement bestående av DM og påfølgende middag med premieutdeling. Vi har vært så heldige å få Værdalbrukets mange flotte terreng til fri disposisjon og håper på mange påmeldte pointere med sine eiere!IMG 0541

Når                            
Lørdag 8. februar kl. 09:00. NB! Merk at dette er lørdagen før opprinnelig DM!!

Hvor                             
Opprop på Shell-stasjonen på Verdal (kartlink). Prøven vil foregå i Verdalsfjella i Værdalsbruket sine terreng. Hvilke terreng avgjøres på morgenen med hensyn til vær og føre. Merk at det kan være rein i terrengene, men vi skal forsøke å unngå dette.

Middag med premieutdeling     
Viltgryte med kaffe og dessert inntas på ærverdige Holmen gård kl. 18 (kartlink), hvor det også vil bli premieutdeling. Deltakere på distriktsmesterskapet betaler 200,- for herligheten – resten sponses av NPK Trøndelag.  

Påmelding                        
Innen 3. februar 2020 til Ragnhild Kvalheim (ragnhild.kvalheim@gmail.com eller # 984 14 011). 
Påmeldingen må inneholde:
       – Navn på hund(er)
       – Hvilken klasse hunden(e) skal delta i (UK eller AK)*
       – Navn på fører
       – Om du ønsker jegermiddag (betales ved oppmøte)

*Av hensyn til logistikk og dommerkabal vil det fortrinnsvis ikke være blandete partier, men gi gjerne en kommentar om det er ønskelig å stille hunder i flere klasser så skal vi se hva vi får til. VK-hunder konkurrerer i AK.

Velkommen alle sammen!

Mvh.
NPK Trøndelag

IMG 0537Velkommen til en flott dag i trøndersk natur!
Holmen gård

Middag med kaffe og dessert samt premieutdeling venter deg deretter på flotte Holmen gård.

Total
0
Shares

Siste kommentarer