Flotte resultater for Nordlandspointeren

OstaglottensAlba

OstaglottensAlbaSom DR for Nordland har det vært moro å følge med i høst,det har tikket inn mange flotte resultater. Som DR for Nordland har det vært moro å følge med i høst,det har tikket inn mange flotte resultater. 

Først ute var Østagløttens Alba(bilde) som Steffen Trones har(på papiret står Frode Stenerud som eier).På Saltfjellet 25/8 klinket dem til med 1.AK. Alba ble med det elitehund i NPK og NUCH.

Nils Fredrik Røv med sin Audes Helix hadde tatt turen til Kongsvold 26-27/8.Der oppnådde Helix1.UK og 2.UK,og ble med det prøvens beste unghund. 

På Snåsaprøven 25-27/8 fikk Lykkefjellets Chanel med e/f Einar Einmo 2×3.UK

En annen unghund som har gjort det godt er Høytjønnas Kadra til Bjørn Harald Meidelsen.På prøven til Rana JFF 26/8 klarte dem å få derbybilletten med 1.UK.

Og vi har flere gode unghunder 🙂 I Bodø har vi Vakkerdalens Eila,som far Daniel og sønn Simen bytter på å stille,Eila har i høst oppnådd 2×3.UK. 

Til slutt har vi Ørntuas Varg til Raymond Klæboe,som Raymond lot Frode Henriksen trene før han stilte på Senjaprøven til MTFK.Resultatet ble 2×1.UK og prøvens beste unghund.

Tar også med Terje Bjørhusdal sin Østbergets Ziva,som Margrethe Jonssen førte til 2.UK på Snåsaprøven 27/8.

En strålende start på høstens prøver med 11 flotte premier og i skrivende stund er jakta i full gang,håper dere finner mye fugl og at dere kommer enda sterkere tilbake på prøver utover høsten.
Mvh DR Nordland Morten Jenssen

Total
0
Shares