Premievinter i Buskerud og Vestfold

Det har vært en premievinter i distriktet og ennå er det ikke slutt! På premielisten finner vi både nye og erfarne prøvedeltakere. 

 

En sterk høst etterfølges  av flotte resultater på vinteren. 
Kathrine Samal oppnådde 3 VK på Filefjell og 1 VK KVAL på Hovden med sin Stilladalens C Roxy (bildet). 

Hans Nordnæs tar også godt for seg med Høytjønnas Ajax. På Hallingdal fuglehundklubbs prøve 18.3. fikk ekvipasjen 2.UK. På Filefjell 24.3 ble det enda en 2 UK. Så på Geiloprøven 31.3-2.4 ble det 3X1 UK og ble med det prøvens beste unghund.

Thomas Engh har også gjort pointersakene sine med Huldreveiens Wild Uniq og Huldreveiens Wild Uniq Dollar. På Geiloprøven 2.4. ble det 1 VK finale på Uniq og 2. VK finale på Dollar. Begge hundene var å finne på premielistene gjennom hele helgen. Dollar startet sesongen på Rjukan 13. mars med 1. AK. Imponerende!

Det er veldig hyggelig å gratulere nykommer i sporten, Ådne Andersen, som med Kokanee’s Alpina fikk 1 UK på Geilo 31.3.

Ohlsmyhrens Respect fortsetter å høste premier sammen med Hans Simensen. Så langt i vinter har det blitt 3 VK på Geilo 31.3, 5 VK kval og 4 VK finale  på Mjøsvatn 24.3. og 25.3.

Kate Hagsvær og hennes Jutevatnets Teaktaek Fikk 2 UK 1.4.17 på Geilo.

Hanne Feviks Ravnkloas Crazy oppnådde 1 AK på Mjøsvatn 25.3.

Høytjønnas Berthe med eier Randi Jacobsen og fører Ulf Jørgensen fikk 6 VK – også det på Mjøsvatn denne marshelgen. 

I Danmark har Robert Gill ført Victoria Gills Sissi (til daglig Gilja) og oppnådd 1 Åpen klasse med pokal i Danmark på sin første prøvestart 10.3. 

I Varberg hentet Robert Gill og Furkollen’s Winchester Sporting (Tesco) 1 UK m/hp og ble prøvens beste UKhund. Med BigBang ble det 2 økl (AK). 

Hvis noen resultater mangler, send dem til dr-buskerudvestfold@pointer.no. Lykke til til alle prøvedeltakere de to siste helgene av sesongen!

På bildet under, Victoria Gills Sissi. 

 

Total
0
Shares

Siste kommentarer