Resultater Nordland høst 2016

KnutTaiPan

KnutTaiPanI skrivende stund er alt av høstprøver over ,og de fleste har fått seg en jakttur eller flere. I Nordland har premiehøsten ikke vært all verden, men noen premier har det blitt.

Helt nord i fylke, i Narvik har vi hatt en gammel ringrev som har gjort det godt. Knut Augustiniussen og hans Ørntua’s Tai-Pan(Ørntua’s C Rypa-Jutevatnets Cox) stilte på prøve i Tromsø 20-21/8. Der slo han til med 2.VK finale m/Res Cacit. Helga etter prøvde han seg på Senja, der ble det 4.VK. Med de strålende resultatene ble Tai-Pan NJCH .

I Narvik holder også Terje Steinsund til. I høst har han hatt 2 vk-hunder som har fått premie. Rokkomborres A Bine(Tig-Eidemlias Dallas) fikk på Senja 27-28/8 2.VK kvalifisering og 3.VK finale. I Kautokeino helga etter ble det en ny 3.VK finale. Den andre hunden er Vestfjorddalens Patrika(Kvithøvdlias Nazze-Vestfjorddalens Black Luck). Hun slo til med 1.VK kvalifisering på Senja.

Lenger sør i fylket holder Stig Nordås til. I Hattfjelldal 27/8 oppnådde han en flott 2.UK på Sollidalens Luna(Sollidalens Kaia-Skipsfjordhønas Bolt).

I sørfylket holder også Terje Bjørhusdal til. På Saltfjellet 4/9 oppnådde han 3.AK på Brennmoens Mattis(Brennmoens Tea-Daxo Nova Hajnice)

Gratulerer til alle premierte. Nå er det bare å se fram imot vinter og nye prøver og/eller jakt, og håper det er flere Nordlandspointere som gjør seg bemerket på en positiv måte.

Alle jaktprøveresultater Nordland 2016 finnes HER

Dr Nordland Morten Jenssen

Legg inn en kommentar

Siste kommentarer