Resultater Nordland høst 2016

KnutTaiPan

KnutTaiPanI skrivende stund er alt av høstprøver over ,og de fleste har fått seg en jakttur eller flere. I Nordland har premiehøsten ikke vært all verden, men noen premier har det blitt.

Helt nord i fylke, i Narvik har vi hatt en gammel ringrev som har gjort det godt. Knut Augustiniussen og hans Ørntua’s Tai-Pan(Ørntua’s C Rypa-Jutevatnets Cox) stilte på prøve i Tromsø 20-21/8. Der slo han til med 2.VK finale m/Res Cacit. Helga etter prøvde han seg på Senja, der ble det 4.VK. Med de strålende resultatene ble Tai-Pan NJCH .

I Narvik holder også Terje Steinsund til. I høst har han hatt 2 vk-hunder som har fått premie. Rokkomborres A Bine(Tig-Eidemlias Dallas) fikk på Senja 27-28/8 2.VK kvalifisering og 3.VK finale. I Kautokeino helga etter ble det en ny 3.VK finale. Den andre hunden er Vestfjorddalens Patrika(Kvithøvdlias Nazze-Vestfjorddalens Black Luck). Hun slo til med 1.VK kvalifisering på Senja.

Lenger sør i fylket holder Stig Nordås til. I Hattfjelldal 27/8 oppnådde han en flott 2.UK på Sollidalens Luna(Sollidalens Kaia-Skipsfjordhønas Bolt).

I sørfylket holder også Terje Bjørhusdal til. På Saltfjellet 4/9 oppnådde han 3.AK på Brennmoens Mattis(Brennmoens Tea-Daxo Nova Hajnice)

Gratulerer til alle premierte. Nå er det bare å se fram imot vinter og nye prøver og/eller jakt, og håper det er flere Nordlandspointere som gjør seg bemerket på en positiv måte.

Alle jaktprøveresultater Nordland 2016 finnes HER

Dr Nordland Morten Jenssen

Total
0
Shares

Siste kommentarer