Ny DR Vestlandet Nord

20140517 1707242

 20140517 1707242Jeg er 34 år og bosatt i Ålesund sammen med min kone Christín og et knippe pointere. Jeg er utdannet låsesmed og jobber til daglig som prosjektleder i et sikkerhetsfirma.

Jeg fikk min første hund i 2008 og var ikke i tvil om at det skulle være pointer. Min arbeidsgiver hadde flere pointere og jeg hadde vært så heldig å få være med på jakt og passe disse hundene. Pointeren har et gemytt som både jeg og min kone ikke ville være foruten. Valp ble kjøpt lokalt av Kennel Jutevatnet og etter hvert ble det også et samarbeid om en ny valp med kennelen. Dette har resultert i at jeg har fått æren av å bli medeier i kennelen.

Mye av fritiden min blir brukt i lag med hundene, trening, dressur, prøver og jakt. Det er en givende hobby, som har gitt og forhåpentligvis kommer til å gi, mange gode minner.

Jeg håper å kunne bidra positivt til å fremme pointeren i vårt distrikt og på vegne av NPK bidra til at spesielt nye medlemmer, men også de som allerede kjenner pointeren, blir tatt godt vare på.

Vi i styringsgruppa har allerede lagt noen planer for 2016, klubbmesterskap, sommerfest på Sula og novembercup.

Send meg resultater fra prøver, samlinger, utstillinger og lignende. Gjerne med bilder og tekst. staale81@hotmail.com

Vennlig hilsen

Ståle Lingaas

Total
0
Shares

Siste kommentarer