Endelig eget distrikt Utland på Pointer.no

Da har vi endelig fått laget en egen “avdeling” for Distrikt Utland her inne på Pointer.no. Nå blir det mye enklere å sile ut hva som er Østfold og hva som hører til det store utland og det er bra. 

 

Her inne kommer jeg til å legge ut nye hendelser og evt presentasjoner av hunder/eiere som har utmerket seg i utlandet. Til dette kommer jeg til å trenge hjelp, og for å få det best mulig skal jeg nå forsøke å ramse opp hva jeg trenger.

Presentasjon på Pointer.no

Navn på hund, oppdretter og eier. 

Prøve eller utstillingsdato og hvor dette skjedde.

Gjerne bilde av hunden/eier. 

 

Innmelding av resultater

Har dere resultater på hunder som skal inn i databasen må også dette sendes til meg. jeg sender dette videre slik at det blir langt inn i databasen. Dette er litt viktig da denne databasen bør være oppdatert. Fint om dere også sender inn resultater på både utstillinger og jaktprøver. Jeg sender også dette inn (de resultatene jeg har) til årboken. Kjedelig om noen føler seg uteglemt her. Jeg gjør så godt jeg kan, men tråler ikke utenlandske sider for å finne pointere hvor eiere er medlem av NPK. Trenger hjelp her.

 

Noe jeg også ønsker vi skal få til er å presentere hunder/eiere el som har utmerket seg spesielt i utlandet. Jeg vet allerede om noen hunder som gjør det så bra at de fortjener heder og ære. Trenger også hjelp til dette. Kan godt være at dere der ute skriver noe og jeg bare legger ut. Dette er moro lesing for de som følger med på pointeren, og det er jo mange! Send gjerne inn så mye som mulig!! Jeg tilstreber å legge ut det som er av nyheter og som er ferskvare. 

 

mvh

Ørjan Vassbotn

 

Total
0
Shares

Siste kommentarer