Mange premieringer og nye VK og Elite hunder i vårt distrikt

Trond med Kalle og Lykka 1

I løpet av helgen 3.-5.oktober ble det avholdt prøver flere steder i landet, bl.a. i Østfold og Hedmark. På disse prøvene deltok det flere medlemmer fra vårt distrikt. Terrengene både i Østfold og Helgøya/Vang var vel besatt med Trond med Kalle og Lykka  1spreke fasaner og rapphøns, noe som skapte utfordringer for hundene. Allikevel mestret våre pointere de spreke fuglene og tok med seg hjem velfortjent heder og ære.

Spesielt en ekvipasje utmerket seg i helgen med 100% premiering. Trond Egil Olsen og Cashpoints PV Kalle-Kanoen ble Mjøsprøvens beste AK-ekvipasje med 2AK på lørdag og 1AK på søndag. Og som om ikke det var nok, førte han også Cashpoints PV-I Miss Lykka til en 1AK på søndag. Imponerende.

Det er innrapportert følgende premieringer fra helgens lavlandsprøver:

Solasteggen’s Edo NO32972/13 (Black Lyckys Ingo – Black Lyckys Barracu’da) fikk en flott 2UK 05.10 under Mjøsprøven. Eier: John T. Stallvik. Oppdretter: Atild Skeivik.

Einstein Vom Kleebachtal VDH/DPZ09/2011 (Picenum Layos -Evita Vom Gründleinshof ) fikk en velfortjent 2AK 4.10 under Mjøsprøven. Eier: Arne Hovde. Oppdretter: Maria Martin/Luca Bortoli

Cashpoints PV Kalle-Kanoen NO46724/2010 (Høgdebrotets Pluto – Bittermarkas C S Vashera) fikk under Mjøsprøven ikke mindre enn 2AK og 1AK henholdsvis 04. og 05.10. Eier: Trond Egil Olsen. Oppdretter: Eva-Bente Lindseth.

Cashpoints PV-II Miss Lykka NO32424/11 (Høgdebrotets Pluto – Bittermarkas C S Vashera) 1AK 05.10 under Mjøsprøven. Eier: Eva-Bente Lindseth. Ført av : Trond Egil Olsen. Oppdretter: Eva-Bente Lindseth.

Pålamalmens Il Capo SE62557/2010 (Bjønroas Punto – Genni Della Vertematese) 1AK 05.10 i Østfold. Eier: Bente og Nils Bergersen. Ført av: Nils Bergersen. Oppdretter: Marina Bengtsson/Bente og Nils Bergersen.

Vi gratulerer eiere og oppdrettere med helgens flotte resultater og ønsker lykke alle medlemmer lykke til på kommende prøver.

Ikke glem og innrapportere oppnådde resultater per sms til 90405250 eller epost bente.bergersen@gmail.com.

Total
0
Shares

Siste kommentarer