Høstens prøver

Jutevatnets Mara

Jutevatnets MaraEnda gjenstår noen høyfjellsprøver men så langt har kun 2 hunder oppnådd premie i vinnerklassen. Pointnics Laiba, eier: Frode Kutschera, fikk 3 VK kvalifisering og 4 VK finale på Saltfjellet 23 – 24. august og Jutevatnets Mara, eier: Isa M. og Leif Jan Sørli, fikk 5 VK på Hjerkinn 29. August.  Vi må også noe forsinket gratulere Mara og eiere med elitehund-status etter at Mara oppnådde solide utstillingsresultater ved sommerens utstilling på Ørskogfjellet. Her fikk hunden tispe-certifikatet.

I åpen klasse har 2 hunder oppnådd 1 AK. Fjellrypas Lf Pepsi eid av Øivind Sagmo fikk sin premie på Hjerkinn 29. august  og Tverrmålets Suzi eid av Geir Rønnestad fikk sin premie på Hjerkinn 30. august. Vi gratulerer begge med fornyet VK-billett. En debutant i AK er Rambjøras Juster tilhørende Egil Flem. Juster fikk 3 AK på Hjerkinn 7. september.

I unghundklassen har 3 hunder i siste kullet til Jutevatnet oppnådd følgende premier. Albin til Jan Rune Dahl fikk 2 UK på Holtsjøen 23. august. Giga til Rune Urke fikk 2 UK på Hjerkinn 31. august . Prima til Ole Frøland har oppnådd 3 x 1 UK på henholdsvis: Holtsjøen 23. august, Hjerkinn 31. august og Hjerkinn 7. september. Gratulerer til alle premierte og lykke til med innspurten på sesongen!

Bilde: Jutevatnets Mara til leif Jan Sørli har blitt ”brattere i nakken”.

Vestlandet Nord DR Ole Frøland

Total
0
Shares

Siste kommentarer