Mange flotte resultater fra helgens jaktprøver

Marianne med Tørst og Majesty 2x1AK Dalsbygda

Marianne med Tørst og Majesty 2x1AK Dalsbygda

Imponerende resultater fra familien Steenland

På lørdag stilte Marianne sine to hunder, Tørst og Majesty, i AK på Dalsbygda, med fantastiske resultater.

Hallingnattens Tørst 09863/07 (Ylajalis Sult – Ylajalis Marna) fikk 1 AK etter 2 fuglearbeider. Og ikke nok med det. Vakkerdalens Majesty NO33944/11 (Ylajalis Sult – NJCh INT NS UCh Vakkerdalens Platina Scot) og fikk også på 1 AK etter 4 fuglearbeider.

Mens Marianne dømte på søndag stilte datteren Tyra Vakkerdalens Majesty NO33944/11 (Ylajalis Sult – N UCH Vakkerdalens Platina Scot) og fikk enda en premie på Majesty, 2 AK. Eier av Majesty: Marianne Steenland, oppdretter Torfinn Stenersen. Eier/oppdretter av Tørst: Marianne Steenland.

Ny Elitehund i NPK

Hallingnattens Tørst 09863/07 har HD A og med Excellent fra 23.06.12 på NPK utstilling på Hageseter, er Tørst nå Elitehund.

Flere fra distriktet stilte sine pointere på jaktprøver i helgen;

Vakkerdalens Mi NO36920/09 (NJCH Fjellrypas Franko – NJCh INT NS UCh Vakkerdalens Platina Scot) ble stilt på NPK prøve på Hjerkinn og fikk en flott 4 VK i semifinalen på lørdag. Eier/oppdretter Torfinn Stenersen.

Ohlsmyrens P Whiter Shade Of Pale SE36896/2010 (Borgeflons Jaga Cs – Badstuåsens Bidevind) fikk en velfortjent 2 AK på Dalsbygda 31.08. Eier Inger Johanne Delphin/ført av Cato Jonassen og oppdretter Ronald Ohlsson.

Søskenparet N DK UCH NV-1S Pålamalmens Isabell SE62561/2010 og Pålamalmens Il Capo SE62557/2010 (Genni Della Vertematese – INT NORD FI UCH NORDV-10 NV-06-09-11 FIV-10 Bjønroas Punto) fikk begge hver sin 2 AK på Dalsbygdaprøven, Isabell på lørdag og Il Capo på søndag. Eiere: Bente og Nils Bergersen og oppdretter: Marina Bengtsson.

Vi gratulerer samtlige eiere og oppdrettere med flotte resultater og ønsker lykke til på kommende prøver.

 

Total
0
Shares

Siste kommentarer