Noen ord fra Robert Gill og Bare Bieber – Arctic Cup 2014

Bare Bieber

Røynåsens Bare Bieber startet i kvalifiseringen lørdag, hadde første slipp. I dette slippet hadde han 3 fuglearbeid hvorav 1 med reis, etter 1 runde var det kun 2 til med fuglearbeid. I andre runde fikk han en makkers stand kort tid etter slipp. Avsluttet dog slippet med 2 fuglearbeid uten reis og vant sitt kvalifiseringsparti lørdag ganske klart med 5 fuglearbeid og 1 makkers stand.
Søndag lå alt til rette for å bli en av de premierte. Etter en tomstand i 1 runde lå han som nr 3 totalt sett. I andre runde hadde P Ibis fått et par skraper i lakken, men ES General Sniff hadde styrket sin posisjon med 2 fuglearbeid til. Dessverre drar Bieber midtveis i slippet langt ut, over en topp og inn i bjørka. Klarer ikke å finne ham innen tidsfristen og blir utslått.
Kjedelig med en slik utgang, men en fantastisk dag lørdag og en spennende konkurranse søndag gjør total opplevelsen likevel stor.

Vi ser frem til høsten 🙂
Gratulerer til P Ibis med en sterk 2. plass AC finale.

Robert Gill

………………………………………………………………

Selv om utgangen ikke ble som håpet finaledagen for Robert, fikk Bare Bieber vist sine sterke sider under AC. Bare BieberFint å se at det fokuseres på hele opplevelsen.
Vinn og tap med samme sinn er gode egenskaper.
Vi kommer nok til å høre mer fra Bare Bieber og Robert i årene framover. Og som Robert sier «Vi ser fram til høsten».
Det samme gjelder nok for flere i distriktet vårt. Derfor anbefales å gjøre som Bare Bieber på bildet en kort stund før vi setter i gang igjen.

Stein Rismyhr
DR Buskerud og Vestfold

Total
0
Shares