Bjønroas Qvikki BIR

Kongsten 2013 web

Kongsten 2013 webBjønroas Qvikki BIR på Bekkhusutstillingen som i år var lokalisert til flotte omgivelser på Kongsten, Gamlebyen i Fredrikstad. Totalt var det 91 påmeldte hunder som i fantastisk sommervær fikk bedømming av de dyktige dommerne Randi Schulze og Marina Bengtson.

I pointerringen stilte 6 hunder. Birgit Ording med Bjønroas Qvikki fikk E CK BIR (er fullcertet), mens Hilde Dahle og Vestfjorddalens Lucky Luke fikk E CK BIM. Østagløttens Miss Ziva og Finn Trana fikk E CERT, Elisabeth O. Haukeland og Eidemlia’s Billy E.

I juniorklassen stilte Kai-Egil Olsen og Dante Vita Nova og fikk E, mens Birgit Ording’s Mac Vargs A Pavlova fikk E CK.
Ikke dårlig at samtlige pointere oppnår Excellent!

Vi gratulerer eiere, oppdrettere og ikke minst Østfold Fuglehundklubb med flott gjennomført arrangement.

På bildet ser vi Birgit med Qvikki og Hilde med Luke.

Total
0
Shares

Siste kommentarer