Invitasjon til praktisk og teoretisk kurs, samt foredrag om jaktdressur 6.-7. juli, Sør-Fron

Hundvision v/Mattias

Hundvision v/MattiasKennel Gloføklia v/Bente Indergård inviterer avdelingens medlemmer til praktisk og teorisk kurs og foredrag i jaktdressur med den velkjente svenske instruktøren Mattias Westerlund, Hundvision på Harpefoss helgen 6. – 7. juli.

JAKTDRESSUR – PRAKTIS OG TEORETISK KURS 6. OG 7. JULI – CA 16 TIMER

Forkunnskaper: grunnleggende lydighet. Kursen vil bestå av teori og praktisk trening i dressur av den stående fuglehunden. Treningen skjer både i gruppe og individuelt. Målet med kurset; Deltakerne skal etter kurset ha grunnleggende kunnskap om hvordan hunden forberedes for den praktiske jakttreningen, hva hunden bør kunne og hvordan oppnå god jaktdressur.

Kursinnhold:

Teori

 Allmenn kunnskap

 Hvordan fungerer jakthunden

 Standtrening

 Innkalling

 Apportering

 Problemløsning; hva gjør jeg om hunden går for smått eller for stort, hunden går etter, reiser ikke, tar ikke stand, tjuvreiser m.m.

Praktisk trening

 Lydighetstrening

 Stand på gjenstand og fugl

 Kontroll om hunden står, sekunderer

 Apportering

Kursavgift +- kr 2 000.

FOREDRAG OM DRESSUR AV STÅENDE FUGLEHUND –  6. JULI KL 1900 PÅ HARPEFOSS OPPVEKSTSENTER

Lørdagskveld vil Mattias holde foredrag på Harpefoss Oppvekstsenter for pointerklubben avd. Hedmark og Oppland. Det vil være åpent for alle som ønsker å delta.

Kursavgift kr 200.

Overnatting: 

 Det vil bli satt opp to lavvoer for de som ønsker å overnatte i telt. Det er også mulig å ta med campingvogn og bobil for de som ønsker det. Ellers er det fine hytter å få leid på Heggerud Gård og camping – se www.harpefoss.no. Det ligger ca. 3 km fra der treningen vil foregå.

På ettermiddag / kveld ordner vi med grilling og har sosialt samvær. Blir det dårlig vær, setter vi opp et partytelt.

Frist for påmelding:

1. juni – Jaktdressur 6.-7. juli – ved innbetaling av kr 2000,- til konto 1503.24.96048. Merk påmeldingen med hundens reg.nr./navn og førers navn, samt tlf. nr.

29. juni – Foredrag 6. juli – ved innbetaling av kr 200 til konto: 1503.24.96048. Førstemann til mølla. Åpent for alle som har jakthund.

Jeg håper at så mange som mulig har anledning til å legge turen til Harpefoss denne helga!

For mer informasjon: Bente Indergård på epost: bente.indergard@ringebu.kommune.no

De som ønsker å ta med barn / barnebarn er velkommen til det! Det er mange hyggelige aktiviteter i området

Se www.fronbadeland.no som ligger her på Harpefoss, www.gala.no

Mattias Westerlund er «yrkesdressør» og driver Hundskolan Vision i Arjeplog og har mange års erfaring innen hundedressur og kursvirksomhet, både i og utenfor Sverige. Mattias som tidligere arbeidet ved Hundskolan i Sollefteå, kombinerer sin kunnskap om hunder og deres adferd med mange års erfaring med trening av hunder. Ett av hans spesialområder er dressur av stående fuglehunder. Hundskolan Vision har utdannet instruktører for rasehundklubber for britiske og kontinentale stående fuglehunder, FA – Samarbetsorgan för de Brittiska stående fågelhundsklubbarna og Svensk Jägerforbund, samt de fleste fuglehundklubber i Sverige. Blant instruktørene og kursdeltakerne finnes det deltakere som har hevdet seg meget godt på felt, fjell og skog. VM vinner, vinnere av SM, Segerklass, Derby, Riksprov, Elitklass osv. Se for øvrig: www.hundskolanvision.se

Total
0
Shares

Siste kommentarer