Invitasjon duetrening & sommertreff 8.-9. juni på Stange

UK vinnerne av Duecupen 2012

Husk å melde deg på til årets duetreff hos Trond Olsen i dag.  For mer info se nedenfor.

Trening på felt med due hos Trond Olsen på Stange, Hedmark. En utmerket måte å få hunden trent i fugl i god tid før jaktsesongen starter, under kyndigUK vinnerne av Duecupen 2012 veiledning av en av norges fremste fuglehunddressører. Mulighet for flere fuglekontakter i kontrollerte former med individuell veiledning.

På ettermiddagen tenner vi grillen for å nyte medbrakt grillmat og forfriskninger, og klarner strupen for allsang til muntert gitarspill.

NB Frist for påmelding 31. mai per epost: haskinst@live.no. Pris per hund: Trening kr 300,-, cup kr 75,-. Betales til bankkonto: 1503.24.96048 Merk påmeldingen med hva du ønsker å delta på hundens navn, eier og tlf.nr.

PROGRAM

Kl 10.00 Oppmøte med kort info om dagen

Kl 10.15 Trening

Kl 13.00 Lunsj

Kl 14 00 Trening

Kl 16.30 Oppsummering

Kl 17.00 Duecup

Kl 18.00 Premieutdeling og grillen tennes.

Mulighet for å overnatte i eget telt, campingvogn eller innendørs.

Håper du benytter muligheten å trene hunden, treffe likesinnede for å utveksle erfaringer og nyte sommerkvelden i lag med pointervenner. HUSK: Ta med noe å sitte på, samt mat og drikke til deg og hunden din.

Kontaktperson: Håvar Skinstad, per epost: haskinst@live.no eller tlf 90963212.

Total
0
Shares

Siste kommentarer