Info/ lovende unghund

NPK

Hei alle distrikt medlemmer!NPK
Kjære medlemmer da skal vi prøve og få litt mere fart på sidene våre og prøve å formidle, legge ut informasjon og resultater fra distriktet vårt.
Både utstilling resultater og Jaktprøveresultater kan sendes til thomasengh71@gmail.com eller til Per Ola Så skal vi sørge for at det blir lagt ut det er også mulighet for å ringe for en hygglig pointer prat!!!
Da går vi over til resultatene, det er også viktig at dere som medlemer sender inn eller melder inn resultater enten det er utstilling eller jaktprøveresultater.
Så langt kan denne vinteren sees på som en ekstremsport utøvelse når vi tenker på de prøve helgene vi har hatt i distriktet, angående føre og vær.
Vi starter i VK der Ohlsmyrens P Respect har vært i Hemsedal og fått en sterk 2 VK under vansklige forhold. hvis jeg ikke tar helt feil så tror jeg denne solide hund snart kan tittulere seg Njch eier og fører er Hans Simensen.
Vi har ingen AK resultater så langt.
I UK har vi et solid medlem som stadig vekk får frem sterke gode hunder, han holder til i de sørligste delen av Vestfold og han heter Terje Hessevik
hunden er Fordalens Lex NO31873/12( Njch Jutevatnets Radar – Ohlsmyrens P Dancing Queen). Han klarte det mestestykket å få 2 x 1 UK på Rjukan 2 og 3 mars. ryktene sier at dette var prestasjoner ut over det vanlige!!! Dette er en unghund vi gleder oss å følge utover vintern der hvor sør norsk unghund løp på Filefjell er neste stopp. Vi ønsker alle våre medlemer lykke til i vinter!

Total
0
Shares

Siste kommentarer