Årets siste medlemsmøte i OA

Årets pointer

På kveldens møte i NPK OA var det tid for å hedre alle som har vært med å bidratt i 2012. Vi delte ut diplomer for duecup, klubbmesterskap og elitehunddiplomer. Vi kåret også årets utstillingshund i 2012. Denne prisen gikk til
Årets pointerVillmyrbackens Black-Diamond til Ann Kristin Ødegård. Årets ungund 2012 ble A-Gønn Av Vestre Homble til Svein Stueland og Ove S Larsen og Årets pointer 2012 ble Njch Black Luckys Ingo til Knut Gunnar Sørli. Vi gikk også igjennom aktivitetsplanen for 2013, som vil bli lagt ut på hjemmesiden rundt 1. januar. Alle i styringsgruppen mottok julegaver, og vi hadde som vanlig loddsalg med premier fra vår sponsor Appetitt. Jeg ønsker å takke alle våre flotte medlemmer for godt oppmøte på våre aktiviteter i 2012, og håper å se mange av dere igjen på nyåret!! Vil også takke alle i styringsgruppa for fantastisk innsats gjennom hele året og vår fantastiske sponsor Appetitt for bidraget i 2012. Da gjenstår det bare å ønske alle en riktig god jul og et godt nytt pointer år!! Mvh Unni Bakke.

Årets unghund

Ny elitehund

Total
0
Shares

Siste kommentarer