Klubbmesterskap NPK OA

NPKOAklubbmesterUK

Søndag 4. november hadde NPK OA sitt årlige klubbmesterskap. 28 hunder stilte til start fordelt på to partier. Alle fikk to slipp hver i kvalifiseringen, og de aller fleste hadde en eller flere mulighet på fugl og som dyktige hunder NPKOAklubbmesterUKskal, så tok de godt vare på disse. Det ble derfor mange hunder med fuglearbeid i kval. Skillet på hvem som ble med videre til finalen måtte derfor også gå på søk. Vi hadde med 10 AK hunder og 6 UK hunder til finalen, hvor alle hundene fikk et slipp hver på 10 min. Det var høyt nivå på hundene, og etter endt finalerunde ble listen som følger: 1. plass og Klubbmester i UK: Østagløttens Alba e/f Frode Stenerud. 2. plass UK: Chriwalls Fred Flintstone e/f Thorstein Dehn. 3. plass UK: Chriwalls Finn e/f Christer Wallerby. 1. plass og Klubbmester AK: Skansåsens Sussi e/f Svein Bråthen . 2.plass AK: Riddarsporrens Flora e/f Svein Bråthen. 3. plass AK: Renleåsens Kjell Kjekken “Laban” e/f Unni Bakke. Gratulerer alle sammen!! Og STOR takk til Ivan Bunes som organiserte alt sammen og ordnet gratis lunch og deltaker premie til alle som startet. Tusen takk til de flinke dommerene våre Jan Inge Bronken og Jørn Sørum som velvillig stilte opp for oss og gjorde en glimrende jobb. Ønsker også og takke Rolv og Elly Hauger for leie av terrengene og for sprek fugl. Vil også takke våre fantastiske sponsorer Even Augbo AS for penger til lunchen og Appetitt for deltakerpremier og forpremier. Sist men ikke minst må vi få takke alle som stilte opp og gjorde dette til en flott dag på stubben, men mye humor og god sportsånd!!
NPKklubbmestereAK

Total
0
Shares