Medlemsmøte og klubbmesterskap OA

Svein og Camilla ny elitehund

Vi minner om medlemsmøtet i NPK OA som er onsdag 24. oktober kl 19.00 på Nordre Lindeberg gård, Strømsveien 350, rett nord for Ikea på Furuset. Kveldens foredrag er: “Skader & førstehjelp på hund – i hverdag, trening ogSvein og Camilla ny elitehund
jakt” av Svein Stueland, som driver Nannestad- og Gjerdrum Dyreklinikk sammen med Camilla M. Larsen. Svein jobber i tillegg i fast stilling som veterinær ved
Forsvarets Hundeskole, og driver selv aktivt med pointer til trening, jakt og konkurranse.
Vi vil som vanlig ha loddsalg, salg av NPK-effekter. Det serveres gratis kaffe og kaker. Ta gjerne med venner og bekjente til en interessant, sosial og lærerik kveld med vår dyktige veterinær og NPK-medlem Svein Stueland!

Minner også om årets høydepunkt, Klubbmesterskapet i OA. Dette avholdes søndag 4. november på Myrvold gård i Trøgstad kl 09.00. Påmelding skjer til Ivan Bunes på tlf 91741564 eller ivanbunes@yahoo.no eller på stedet mellom 08.00-0845. Pris kr 200,- pr hund. Kommer du fra Fetsund i retning Trøgstad, ta til vestre i krysset på Skjønhaug i retning Bjørkelangen. Det vil bli skiltet. Vi fyrer bål, koker kaffe og selger brus. Sett av dagen for en sosial og hyggelig dag på stubben med liberal bedømning av din hund.

For informasjon, ønsker om temaer på medlemsmøter, forslag til årsmøte o.a. kontakt Unni på mob 93043439 eller mail unni-ba@online.no

Total
0
Shares

Siste kommentarer