Unghundfremvisningen

Unghundfremv BIR BIM 2012 2

Unghundfremv BIR BIM 2012 2Onsdag 6. juni hadde NPK OA den årlige unghundfremvisningen på Nordre Lindeberg gård i Oslo. Det ble også i år meget godt oppmøte av publikum og totalt 15 unghunder påmeldt. Dommer var Gry Bjørge som gjorde en glimrende jobb med å bedømme alle disse kommende stjernene! BIR og vinner av vandrepremien ble Eraak’s Røde Irpa (Eraak’s N’Ola-Eraaks Røde Embla) eier Kristin R Davies/Elin Raastad og oppdretter Ingun Raastad. BIM ble Østagløtten’s Barass (Lytingfjellet’s Trym-Østagløtten’s Rosa Montana) eier Stein-Ole Hagen og ført av oppdretter Frode Stenerud. Sjefskokken Ivan Bunes holdt grillen varm, og passet på at dommer, skrivere og ringsekretær fikk deilig grillmat. Pål Gisle og Aud-Karin Brekke fylte ut alle kritikksjemaene, og gjorde en fantastisk innsats. Det ble utdelt forpremier og valpepakker til alle, som vi fikk fra vår flotte sponsor Appetitt, tusen takk!!
Før fremvisningen ble prisen for årets unghund i NPK 2011 utdelt til Daxoronjas Basso eier og oppdretter Roy Jensen, da han ikke hadde anledning til å være på NPK sitt årsmøte tidligere i år.
Øvrige resultater fra unghundfremvisningen ble som følger:
A rets ungpointer 2011Chriwall’s Fly eier Frank T Karlsen, særdeles lovende. Østagløtten’s Proff eier Kjell Ivar Andresen, særdeles lovende. Chriwall’s Fred Flintstone eier Wenche Bull Dehn, særdeles lovende. Chriwall’s Swix eier Terje Solberg Hansen/Elisabeth Anker, særdeles lovende. A-Push Av Vestre Homle eier Erik Huse, meget lovende. Barentsvidda’s Tayson eier Sigmund Kibsgaard, meget lovende. Cashpoints PV-II Grattis , særdeles lovende. Eraaks Royal Queen eier Kristin Wickstrøm/Tor Solberg, særdeles lovende. Barentsvidda’s Magica De Strega eier Elisabet FJacobsen, meget lovende. Østagløtten’s Alba eier Frode og Rita Stenerud særdeles lovende. Østagløtten’s Miss Ziva eier Finn Trana, særdeles lovende. Phanton’s Wild Bird eier Øystein Dahl, lovende.
Vi gratulerer alle med flotte kritikker, og ønsker dere masse lykke til videre, og tusen takk til alle som møtte opp!!

Total
0
Shares

Siste kommentarer