Premiene strømmer inn

Vikingskipet

VikingskipetDen som trodde at premiehøsten var over nå som snøen lavet ned, har nok forregnet seg.Noen startet på lavlandsprøve i Vestfold, men andre stilte ut hunden sin på NKK utstillingen på Hamar. På fredag 07.10 førte Bjørn Plassgård “sjøleigan” hund Villestofte’s Rex S67539/2007 (Idimum Laky – Villestofte’s Tikka) til 4.VK på NM Lavland kvalik. På lørdag fikk Pålamalmens Isabell SE62561/2010 (INT NORD FiUCh Bjønroas Punto – Genni Della Vertematese) 3.UK, e/f Nils og Bente Bergersen. Leserne husker sikkert at de også har Isabells kullbror Pålamalmens Il Capo SE62557/2010. Han var også ute denne dagen på fasanjakt. Dommeren likte hans jakting så godt at han ble belønnet med 2.UK. Andre pointereiere dro til Hamar og Vikingeskipet.

Der stlite de ut hundene sine for dommer Harald Aune. Fn Borris 18017/08 (NJCh Black Luckys Rapp – Black Luckys Victoia) e/f Elin Haugsrud, Øyer ble best med premiene Excellent, 1.AKK, CK, 1.BHK CACIB og BIR. Hakk i hel kom Svarttjønnholets A Rikke 10919/08 (NSUCh Altegeinos Andantino 2 – Charming Jossa) e/f Bente Indergård Harpefoss fikk Excellent, 1.BKK, CK, CERT, CACIB, BIM og ble dermed Norsk Utstillingschampion! På vedlagte bilde står hvit/røde Fn Borris til høyre og hvit/svarte Svarttjønnholets A Rikke til venstre. Gratulerer så mye alle sammen. Lykke til videre utover høsten!!

Total
0
Shares

Siste kommentarer