Valpeshow

Villmarksmessen søndag 10.april kl.11:00                                                   Norges Varemesse, Lillestrøm
For rasene:
Gruppe 5 – Raser tilhørende Norske Elghundklubbers Forbund: Hälleforshund, Jämthund, Karelsk Bjørnehund, Laikarasene, Norsk Elghund- Grå, Norsk Elghund- Sort, Svensk Elghund- Hvit.
Gruppe 6/4 – Raser tilhørende Norske Harehundklubbers Forbund: Beagle, Drever, Dunker, Finsk Støver, Haldenstøver, Hamiltonstøver, Hygenhund, Istarskistøver, Luzernstøver, Schillerstøver, Schweizerstøver, Smålandstøver.
Gruppe 7 – Raser tilhørende Fuglehundklubbenes Forbund: Breton, Engelsksetter, Irsksetter, Irsk Rød/hvitsetter, Gordonsetter, Kleiner-og Grosser Munsterlander, Pointer, Vorstehhund kort-lang-og strihåret, Weimaraner, kort-og langhåret.
Klasser: 4-6 mnd og 6-9 mnd
Dommere: Kent Pedersen og Marianne Lund
Vi prøver en ny vri på showet i år. Valpene bedømmes i to ulike ringer, og beste hann – og tispevalp kåres av respektive dommere. Disse to valpene møter i finaleringen for begge dommere, og et oppgjør seg i mellom om dagens beste i rasen. Deretter blir det trekning av hvilken BIR valp som møter hvem i Best in Show finalen. Trekningen foretas av publikum, og match showet pågår helt til dagens mest spennende øyeblikk: To flotte kandidater igjen – hvem blir Villmarksmessen 2011s vakreste valp?
Påmelding til e-mail: valpeshow_villmarksmessen@hotmail.no innen fredag 8. april.
Påmeldingen må inneholde rase, valpens navn(det som står på stamtavlen), kjønn, fødselsdato, klasse og eiers navn. Påmeldingsavgift Kr 100,- som betales på stedet når du henter katalognummeret (startnr) ditt. Husk kontanter, samt vaksinasjonsattest(viktig!), vannkopp, samt et teppe til valpen så den kan ligge godt mens den venter på sin tur.
Velkommen til en hyggelig utstillingsdag!
Hilsen hundeklubbenes arrangørkomitè, Villmarksmessen 2011
Tlf: 93 82 46 44

Legg inn en kommentar

Siste kommentarer