Gode nyheter

bilde_eraak
bilde_eraakDet er ingen sak å være DR når medlemmene stadig sørger for gode nyheter. Håvard Otto Rudi har en hund for de store anledninger, Eraaks N-Ola 14698/01 (NSJCh  NMFL-03 Østbergets Lotus – NJCh Effie Marconi). Jeg har tidligere fortalt om hvordan denne hunden stadig er å finne på toppen av premielista på jaktprøver. Nå er det blitt tatt røntgenbilder av hunden i en annen sammenheng, og hvor dyrlegen i en bisetning berømmer Ola for gode hofter. Han er tidligere blitt avlest til B. Disse nye bildene ble derfor innsendt og har blitt avlest av NKK som A-hofter.

Dette understreker med all tydelighet det andre veterinærer har sagt om at man med fordel kan vente med slike bilder til hunden er halvannet år, minst.Håvard Rudi har også en parringsvalp etter Ola. Denne hunden heter Pointnic’s D Olaf 04534/06 ( Eraak’s N-Ola – Buffy) og fikk 3.AK på Sjodalsprøven 4.-5.september. Resultatet er tidligere lagt ut på nettet, men ble ikke med når undertegnede sendte inn en feilredigert versjon til Fuglehunden. Andre meldinger har også kommet inn. Linn Harjo har vært på utstilling og sendt inn følgende rapport. “Lørdag 20.november 2010 ble det holdt utstilling for casino spiele jakthunder i Lillehammer på Birkebeinerstadion. Der gjorde Fn Borris 18017/08 (NJCh Black Luckys Rapp – Black Luckys Victoria) eid av Elin Haugerud, Øyer,det veldig bra. Han vant sin klasse med CK og ble Beste hannhund og til slutt BIM. Dette var kjempeflott start, til tross for at det var hans første utstilling. Det var påmeldt over 180 hunder.
5 av disse var Pointere. Det ble stilt 1 hannhund i åpen klasse og 4 tisper i brukshundklassen. Det var en kjempeflott dag med mange flotte hunder og mange trivelige mennesker”. På samme utstilling fikk Svarttjønnholets A Rikke 10919/08 (NSUCh Altegeinos Andantino 2 – Charming Jossa) eid og ført av Bente Indergård, 1.BK, 2.BKK,CK og 2.BTK. BIR ble Østagløtten’s Rosa Montana 16321/08 (Østagløtten’s Hugå – Derna) eid og oppdrettet av Rita og Frode Stenerud med øvrige premier 1.BK,1.BKK,CK,1.BTK, CERT og 4.BIG. Rosa Montana hører hjemme i Oslo/Akershus og blir vel omtalt i rapport derfra. Gratulerer alle sammen. Måtte det bli flere slike resultater fra dere alle i det nye året. Ha en fredelig jul og et fremgangsrikt nytt år!    
Total
0
Shares