NNM på Saltfjellet

saltfjellet

Nord-norsk mesterskapsaltfjellet med 3-dagers VK, pm-frist 2. august! Håper en av våre mange gode pointere er med å hevde seg i finalen. Lykke til til alle!

Rana JFF arrangerer NNM for stående fuglehuder 21. – 23 august 2010.
Velkommen til jaktprøve i naturskjønne omgivelser!
I år arrangerer Rana Jeger og Fiskeforening jaktprøve med base på Elvmøthei fjellgård som ligger ved foten av Saltfjellet. Med Virrvassdalen nærliggende har vi tilgang til glimrende prøveterreng.
 
Prøven er tildelt CACIT og vi legger opp til 3 dagers VK, med VK-finale med felling mandag den 23 august.
Kvalitetspartiene (UK/AK) kommer å gå lørdag 21/8 og søndag 22/8.
 
Vi ønsker at NNM skal få den oppmerksomheten den fortjener og legger opp til at vi skal samle over 60 kvalifiserte hunder i VK fra hele Nord Norge. Til dette arrangementet kan vi love flotte premier til vinnere og for de beste hundene generelt uavhengig av klasse!
 
Dersom du ønsker å delta ber vi om at du melder deg innen fristen som er 02.08.2010. Påmelding skjer ved å betale inn korrekt beløpt til Rana JFF konto nr. 4509.25.82829. Merk innbetaling med hundens reg.nr, klasse og startdag, samt tlf. nr. Start i UK/AK koster kr 375,- pr. start pr. hund, og VK koster kr 425,- pr. hund.
For eventuelle spørsmål, send mail til: rjff@rananett.no eller ring prøveleder Petter Venes Skatland på tlf 99604054.
Følg med på www.ranajff.no hvor vi legger ut fortløpende informasjon.
 
Overnatting bestilles hos Krokstrand Kafe og Overnatting (3km fra Elvmøthei) som tilbyr hytter/rom.                    Tlf:  751 66002                                                                                                                   E-post:  toverakvaag@msn.com
Det vil også være mulighet for å overnatte i telt/lavvu/campingvogn på Elvmøthei.
Tlf: 751 66033.
 
Det vil bli busstransfer mellom prøvebase og Krokstrand i forbindelse med grilling fredag samt jægermiddag lørdag (se program for fler detaljer).

Total
0
Shares

Siste kommentarer