Nordisk Pointermatch 2010 – Finland

De nordiske pointerklubbene er blitt enige om å arrangere Nordisk Pointermatch hvert tredje år. Dette først og fremst for å styrke samarbeidet og få en anledning til å beskue de forskjellige lands hunder.

 

I år arrangeres matchen på lavland i Finland fra 1. til 3. Oktober. Også denne gangen satses det på å arrangere en unghundmatch i tillegg til den vanlige matchen.

De som ønsker å være med på uttaket må melde sin interresse på mail til avlsrådet innen 1. Juli. Mailen sendes til og må inneholde hundens oppnådde resultater. Vi gjør også oppmerksom på at hundene må være rabiesvaksinerte for å reise til Finland. Begge lagene skal bestå av 4 hunder og helst 1 reserve. Uttaket vil bli gjort innen 7. Juli.

Styret i NPK har besluttet at klubben dekker kr. 3000,- per deltager (ikke per hund…).

Vi håper at mange viser sin interresse slik at vi evner å stille med to gode lag !

Vennlig hilsen avlsrådet.

Total
0
Shares

Siste kommentarer