Klubbmesterskap

km_akÅrets klubbmesterskap gikk akm_ukv stabelen søndag 1. november på Hauger gård i Trøgstad. 27 hunder stilte til start med Ola Thingelstad og Tor Espen Plassgård som dommere. Alle hundene fikk to slipp hver i kvalifiseringen. I klubbmesterskapet er det liberal bedømming med viltfinner evne og søk som vektlegges. Etter endt kvalifiseringsrunde, hadde vi lunch i gapahuken med bål, kaffe og pølser. 4 UK hunder og 6 AK hunder ble plukket ut til finalen. Her var det 5 minutters slipptid eller først i stand på fugl. I UK ble det ingen fuglearbeid i finalen, og fuglearbeidet fra kvalifiseringen samt søk i finalen ble tellende. I AK ble det to hunder med komplett fuglearbeid.

Vinner av klubbmesterskapet ble følgende:

UK

NR 1 Røyskattlias Coffie – Gry Bjørge

NR 2 Lykkekjerrets Ruske Zara – Aud Lise Skillebekk

NR 3 Røyskattlias Izzie – Aud Karin Brekke

AK

NR 1 Østagløttens Donna – Ivan Bunes

NR 2 Österviks Andy-Garcia – Christer Wallerby

NR 3 Eidemlias Dux – Kjell Fladen

Vi gratulerer alle med flott innsats og takker alle for en veldig hyggelig dag. Vi takker også vår sponsor LABB for fõrpremiene, dommerene for sin velvillighet og god bedømning og Elly og Rolf Hauger for godt samarbeidet.

for styringsgruppa i O/A                                                                                                 Unni Bakke

Total
0
Shares

Siste kommentarer