Trening på Krokstad

22. og 23. juli reiste 11 påmeldte deltakere til Krokstad Herrgård i Säffle for trening på stand og ro i oppflukt på rapphøns. Vi ble godt mottatt av Geir Kjellmann når vi kom frem, og etter en liten ettermiddags “andakt” ble gruppen delt i to for å få mest mulig ut av dagen. Geir tok med seg en gruppe og Christer Wallerby tok med seg den andre. Alle fikk mulighet til enten å føre hunden opp til fuglen eller la hunden selv søke seg frem til den. Det var mange gode hunder her og de fikk flere flotte fuglarbeid. På kvelden samlet vi oss på Fyrtårnet restaurant hvor vi hadde felles “jegermiddag”. Her var det god stemning Cool og alle deltakerene var fornøyde med dagen. Neste dag byttet gruppene instruktør, og alle jobbet videre med det de hadde lært fra første dag. Etter alle tilbakemeldingene fra deltakerene var dette en meget lærerik og positiv opplevelse for alle. Det er derfor store muligheter for at  vi  gjentar turen til neste år. Ønsker alle deltakerene lykke til videre med sine unge talenter og retter en stor takk til Christer som hjalp oss å få dette til!!Laughing

Total
0
Shares

Siste kommentarer