Prøvehelga 29. Februar – 1. Mars 2020

Kjempehelg for pointeren i Tromsø. På  selveste  skuddårsdagen 29. Februar 2020 fikk Nyheimsgutten Hit Man e/f Ronny Hartviksen 1 VK CK kval. Samme flotte premie ble tildelt Karacanis Noah e/fSaid Nordin. I finalen ble det 2 VK på Jimrypas  IOS e/f Ole Ingebrigtsen), 3 VK til Karacanis Noah, 4 VK til Ørntuas I Primus e/f Frode Aunan (tilh distrikt Nordland) og 5 VK til Nyheimsguttens Hit Man. Vi gleder oss over at 4 av 5 premierte i finalen er pointer. De unge og lovende viste også frem sine iboende talenter. Sollidalens D Wirri e/f Øystein Pedersen, Jimrypas Tiffy e/f Jim Theodorsen og Jimrypas My e/f Per-Olaf Theodorsen ble alle tildelt sin 1. PR. UK for sine prestasjoner. Vi  gratulerer så mye til alle sammen med bilde av Sollidalens D Wirri som liker dette.Sollidalens D Wirri in the moment

Total
0
Shares

Siste kommentarer