NY DATO!! Medlemsmøte Biri 19 februar kl 1800.

Hei!

 NY DATO!!!!

Biri vertshus kl 18, onsdag den 19 februar. 

 

Der blir det kåringer av årets hund (jaktpremiert), årets hund (utstilling) og årets unghund som tidligere sagt. I følge medlemsmøte  som vi hadde 10 april 2019 ble ikke årets nybegynner nevnt. Da ble vi enige om hvilke kåringer vi skulle ha og dette forholder vi oss til. Så kan vi bli enige hva vi gjør for år 2020.

Som det står videre så blir kun hunder som er meldt inn til meg til og med 25 november som blir tatt med i beregningen angående kåringene. Så eventuelle mailer om hunder som er sendt til meg etter 25 nov blir ikke tatt med i vurderingen. 

 

Det blir også utdeling av eventuelt elitehund diplomer på Biri. 

 

Vi må også bli enige om hvordan “veien videre” blir. Det er ingen hemmelighet at jeg har hatt for mye å gjøre i 2019 og dette har gått utover jobben som DR. Hvis noen føler at de er klare for å ta over jobben som DR så er det bra. Hvis ikke så må vi få flere inn i “teamet” som kan bidra. Slik det er nå er det for mye. 

 

Fint om folk kan bruke litt tid frem til 19 feb på å tenke på hva man eventuelt kan bidra med. Det å sitte som DR hvis det skal fungere optimalt er tidkrevende. Derfor MÅ vi få med flere på laget eller skifte av DR hvis det er andre medlemmer som føler de har kapasitet og tid. 

 

Det viktigste er at vi får NPK avdeling Hedmark og Oppland til å bli et distrikt hvor det er tilbuder og litt aktiviteter samt at medlemne føler at de blir “sett”. Slik har det ikke til tider vært i år 2019 føler jeg. Derfor tar vi en prat om dette. 

 

Er noe tilbakemeldinger på dette så er det bare å ta kontakt! 🙂

HUSK: Biri Vertshus kl 1800, Onsdag  19 februar 2020. 

 

Mvh 

Gjermund. 

91770318

Total
0
Shares

Siste kommentarer