Pointersamling og trøndersk mesterskap 2020

Songli gård 1 500x400

Arrangementet på Songli gård er AVLYST!! Se i stedet invitasjon til distriktsmesterskap med middag lørdag 8. februar 2020.

 

 

Pointersamling og trøndersk mesterskap på Songli gård 
14.-16. februar 2020


Velkommen til pointersamling og distriktsmesterskap (DM) i regi av NPK Trøndelag! Begivenhetene vil foregå på samme sted som i 2019, nemlig Songli gård i nye Orkland kommune. NPK Trøndelag leier alle husene på gården, det vil si hovedhuset og 4 bygninger hvor sistnevnte har totalt 36 overnattingsplasser. Vi satser derfor på å gjenta suksessen fra 2019 med godt oppmøte også i 2020. Nytt av året er at andre terreng vil bli benyttet. Alle er velkomne – uansett ambisjonsnivå, erfaring og distrikt.

Programmet følger vanlig opplegg fra tidligere år.    

Fredag: Oppmøte på ettermiddag/kveld og tildeling av rom. Vi samles i hovedbygningen kl. 20 hvor det serveres kaffe og kaffemat. Ansvarlige for samlingen og DM vil være tilstede allerede kl. 18. 

Lørdag: Opprop kl. 08:00 og så drar vi til fjells for å kåre trønderske mestere i UK og AK. VK-hunder stiller i AK på lik linje med AK-hunder. Vi har tidligere vært så heldige å ha flotte dommerkandidater til å utføre dommergjerningene og gjentar trolig dette i 2020 også. Det vil også trolig være anledning til å ta apportbevis denne dagen, men dette er med forbehold om tilgjengelig apportprøvedommer. 

På kvelden er det middag med premieutdeling. Middagen består av kyllinggryte med ris, salat og brød. Drikke må hver enkelt medbringe selv.

Søndag: Trening eller hjemreise. Vi organiserer trening med eventuell instruksjon etter deltakernes ønsker. 


Pris
: Kr. 650,- per person.
Prisen inkluderer overnatting fredag til søndag (dobbeltrom) inkl. DM og middag på lørdag samt trening på søndag. 

Det er anledning til å leie håndduk, dyne og pute med dyne- og putetrekk samt laken. Dette koster kr. 50,- i tillegg per person

Pris for kun deltakelse i DM: Kr. 100,-
Pris for kun deltakelse i DM med middag: Kr. 350,-

Beløpet betales enten via Vippsnr. 19231 eller til konto 1503 24 97427. Merk betalingen med navn.


Påmeldingsfrist: 25. januar 2020 = Betalingsfrist.

Påmeldingen er bindende etter 25. januar 2020, men tilbakebetales dersom arrangementet kanselleres.

Påmelding til Ragnhild Kvalheim (ragnhild.kvalheim@gmail.com eller # 984 14 011). 
Opplys om: 
– Navn på deltaker(e).
– Antall hunder med navn og hvilken klasse. Merk at det i utgangspunktet ikke vil være blandet parti, så hvis du har både UK-hund og AK-/VK-hund må du velge hvilken hund som skal stilles. Opplys gjerne om det er ønskelig å stille hund i annen klasse også.
– Eventuelt ønske om å ta apportbevis.
– Eventuelle allergier mtp. middag.
– Eventuelt kun overnatting fredag til lørdag eller lørdag til søndag.


Samtlige må selv medbringe tørrmat og drikke samt nødvendig utstyr til hunden(e). Det er kjøkken og bad i samtlige hus hvor vi overnatter. Det er fra 6 til 10 overnattingsplasser i husene. Forøvrig kan det kanskje være et tips å ta med en overmadrass/liggeunderlag hvis du er vant til en ekstra god madrass.

Inne i hus skal hunden(e) holdes i bur. Hver enkelt må selv sørge for bur.


Merk at det er dårlig mobildekning på Songli. Er du ukjent med stedets beliggenhet bør du derfor gjøre deg kjent med dette på forhånd.

Adressen til Songli gård er:
Songlivegen 592, 7320 Fannrem (kartlink)


Eventuelle spørsmål rettes til Ragnhild Kvalheim.


Mvh
NPK Trøndelag

Total
0
Shares

Siste kommentarer