Klubbmesterskap Lavland 2019 HedOpp

Klubbmesterskap pointerklubben avd HedOpp 2019

Lørdag klokka 0900 møtte 13 førere og 15 hunder spent opp til klubbmesterskap for pointerklubben avdeling HedOpp.

Det hadde kommet litt snø kvelden før, men ikke mye. Temperaturen var ca 2 minus og terrenget var Møystad. Så forholdene lå til rette for en flott dag ute på stubben.

I uk klassen stilte det nye håp til start. Med flott stil og fart var det flere unghunder det var fint å stifte bekjentskap med. Furukollens Beretta Turbu til Anne K. Ødegård og Jutevatnets Edel til Ståle Lingaas var to tisper som viste seg frem. Det blir spennende å følge disse hundene inn i vintersesongen som er rett ”rundt” hjørnet.

I denne klassen var det Furukollens Beretta Hunter (eller Odin som han heter hjemme) til Atle Wisting som klarte å få til et fuglearbeid. Dette er en hanhund som jeg tipper vi får se mer til. En trivelig hund, rolig og flott pointer.

I Ak klassen var det hele 12 hunder til start. Slippene bar preg av at flere av hundene var i meget god form etter høsten. Jordene ble for ”små” til tider og hundene var ikke slitene etter slippene.

Flere av hundene i denne klassen viste oss søk, reviering og fart i særklasse. Selv om uk hundene gjorde det bra så vi til tider at vi hadde begynt å slippe de ”rutinerte” hundene.

Fordalens Tuwa til Terje Mosæther og Furokollens Beretta til Anne K. Ødegård var to tisper som jaktet godt.

Fjellrypas Allets til Terje Samuelsen var en hannhund som også var på jakt i slippene sine.

I Ak klassen var det Mukampen`s Ar Panzer som lyktes å få til et fuglearbeid med en djerv og presis reis.

Dommer for dagen var Arne Hovde. Med gode og nøye redegjørelser gjorde du dagen kjempe trivelig!

På forhånd av dagen hadde kjentmann, Terje Mosæther skaffet oss en gapahuk som vi tok pausen ved. Der ble det servert kaffe og pølser. Ann- Reidun Borgen hadde også bakt en nydelig kake. Den satte vi alle pris på!

Både dommer og kjentmann gjorde dagen til en suksess. Kjentmann Terje geleidet oss igjennom terrenget på en flott måte slik at dommer, Arne fikk gjennomført alle slippene. Det var så vidt vi rakk bilene før dagslyset ble borte, så da må man vell si seg fornøyd.

Ekstra gøy var det også at deltakere fra Ålesund stilte opp også. Ole Frøland og Ståle Lingaas stilte med Jutevatnets hunder. Velkommen tilbake!

Resultat

 

UK

  1. Furukollens Beretta Hunter- Atle Wisting
  2. Jutevatnets Edel- Ståle Lingaas
  3. Furukollens Beretta Turbo- Anne K. Ødegård

AK

  1. Mukampen`s Ar Panzer- Gjermund Dale
  2. Furukollens Beretta Dimond- Anne k. Ødegård
  3. Fordalens Tuwa- Terje Mosæther.

Takk for en trivelig dag!

Mvh Gjermund Dale

DR HedOpp

Total
0
Shares

Siste kommentarer