Apportbevisprøve i Trøndelag

Fotograf Odd Løvseth

Fotograf Odd LøvsethPrøvehøsten nærmer seg slutten så nå er det bare å forberede seg til kommende jaktprøver i vintersesongen. Har din hund apportbeviset i boks? Husk at det stilles krav til apportbevis dersom en hund skal kunne tildeles 1. AK. Les mer om reglene rundt apportbevis hos Fuglehunden (link).

Nå har du en flott mulighet til å få apportbeviset i boks for NPK Trøndelag arrangerer apportbevisprøve.

Årets siste apportbevisprøve avvikles søndag 17. november kl. 14 på Hårråmyra skytebane i Ogndal, Steinkjer (kartlink). Alle er velkommen! Påmelding til dommer Terje Bjugan, mobilnr. 415 57 163. Terje har også tørket rype eller orrfugl til dere som ikke har dette selv. Hvis noen må trene på forhånd og ikke har apportobjekt, ta kontakt med Terje for å låne tørket fugl. Prøven er gratis.

Facebook-gruppen for nye/unge fuglehundeiere i Trøndelag har også sesongåpning på samme sted fra kl. 10 denne dagen (link til mer informasjon). Ta med kaffe og noe til kaffen så er alle velkommen til også å delta på denne samlingen.

Hilsen
NPK Trøndelag

Foto: Odd Løvseth

Total
0
Shares