Årets pointere NPK distrikt Hedmark Oppland 

Årets pointere NPK distrikt Hedmark Oppland 

Vår distrikt vil for første gang kåre årets pointere:

• Årets pointer basert på Chamiponatpoeng
• Årets unghund basert på Pointercupen
• Årets utstillingshund
• Årets nybegynner

Statutter for kåring av årets pointer og årets ung pointer.

Årets pointer: Eier skal være medlem av NPK og ha bostedsadresse i vårt distrikt i det tidsrom poengene oppnås. Hunden skal være registrert fri for HD. De 5-fem beste resultatene i UK/AK/VK oppnådd i Norge legges til grunn, i tillegg til høystatusløpene i Norge. Årets pointer kåres etter championatreglene. Ved lik poengsum gjelder flest førstepriser, både i UK/AK og VK som er tellende etter ch.reglene.Ved likt antall førstepriser gjelder færrest starter.

Årets ungpointer kåres etter reglene i Pointercupen. 
Årets utstillingshund kåres etter følgende regler: Hunden må være registrert i NKK, være jaktprøvepremiert og eier må være medlem av NPK, samt bosatt i i vårt distrikt. De tre beste resultatene oppnådd for tre forskjellige dommere på NKK’s terminfestede utstillinger i ett og samme kalenderåret blir lagt til grunn, og ett av resultatene må være oppnådd på en av NKK’s internasjonale utstillinger.

Pointeren med flest poeng totalt er vinner av årskonkurransen. Ved poenglikhet vinner den hunden som har oppnådd flest poeng etter fylt 2 år. Ved fortsatt poenglikhet vinner hunden med flest jaktchampionatpoeng.

De tre beste utstillingsresultatene beregnet etter følgende skala:

Ant hunder reg i Dogweb’n på aktuelle utstilling 1-10

1. BTK/BHK 2. BTK/BHK 3. BTK/BHK 4. BTK/BHK

4 3 2 1

Tilleggspoeng:

Mer enn 10 deltagende hunder 1 CK 2 BIR 4 BIM 3 CACIB 5 RES CACIB 2 1. BIG 4 2. BIG 3 3. BIG 2 4. BIG 1 1. BIS 4 2. BIS 3 3. BIS 2 4. BIS 1 Jaktprøvepremie det aktuelle år 6.

Årets nybegynner

HUSK!!
Eier er selv ansvarlig for at resultatene sendes til DR Gjermund Dale e-post gjermund_dale@hotmail.com innen 25. november. 

 

Total
0
Shares

Siste kommentarer