Arbeidsgruppe DR

Jeg ser at tia i hverdagen ikke strekker til i det heletatt med tanke på DR vervet. Noen som kunne tenke seg å bli med i en arbeidsgruppe? slik at vi kan fordele litt oppgaver?

Det er vanskelig å få tid til å sette seg ned forann PC og holde dere oppdatert på det som skjer med pointerene våre. Da jeg bruker som dere den fri tiden man har på jakt og trening. Dermed blir dette nedpriorietert. Det er kjedelig for meg og dere!

I neste utgave av fuglehunden kommer det ingenting fra NPK HedOpp. Fordi jeg prioriterte en ukes jakt isteden. Det var uaktuelt å avbryte ferien. 

Jeg trenger hjelp til å produsere lesestoff for medlemmene våre og lesestoff som gjør at denne siden kan holdes “jevnt” levende. 

 

Uansett så hadde litt hjelp hjulpet mye. 

 

Når det er sagt da, så er det bare for dere medlemmer å skrive til meg. Skrive historer fra dere har vært på prøve, jaktturer, treninger etc. Så blir det lagt ut her for alle. Hadde vært gøy om jeg fikk inn noe lesestoff fra prøve dagene/ jakt dagene dere har vært på i høst så jeg kan legge det ut her. Tipper mange av dere har noen gode historer som gjerne kunne vært delt!

Gjermund Dale

91770318

DR HedOpp

Norsk Pointerklub

Total
0
Shares

Siste kommentarer