Trening og medlemsmøte 8. august på Sando

HojtjonnasBerthe

Velkommen til dressur og påfølgende medlemsmøte på Sando Hundesenter i Sande 8. august kl 18.30. Pris for trening er 200 kroner. Etter trening avholdes medlemsmøte med valg av distriktsrepresentant (DR). 

HojtjonnasBerthe

 

Ulf Jørgensen og Hanne Fevik leder dressurtreningen kl 18.30 – 19.30. Pris per medlem er kr 200. Betaling via VIPS på stedet eller på forhånd  til 19225 (NPK Buskerud og Vestfolds konto). Det blir også dressur samme sted 15. 8. kl 18.30.

Etter dressurtreningen 8.8. avholdes medlemsmøte med valg av DR. Kandidat er Ulf Thorstein Jørgensen. Han er kjent for de fleste som en erfaren jeger, prøvedeltaker, dommer og fase tre-instruktør. 

Ingen påmelding – vel møtt! Spørsmål? Ring Anette Hansen (avtroppende DR), 97515708, evt epost drbuskerudvestfold@pointer.no

Sando hundesenter holder til på gården Vestre Sando på Bekkestranda i Sande. Sandoveien 7, 3070 Sande

Fra Oslo/Drammen/Sande:

Velg E18 retning Kristiansand. Ta av E18 mot Sande Nord, følg Gamle Sørlandske i 8,5 km. Sving venstre inn på Sandebuktveien ved YX-stasjon (skiltet mot Svelvik) og følg denne i 7,7 km. Sving venstre opp Sandoveien (første 50-sone etter YX) og følg denne i 200m. Sving så venstre ved postkassestativ. Gården sees da rett frem.

Fra Holmestrand

Følg Gml Sørlandske fra Holmestrand/E18 nordover, ta av mot Sande S. (hvis E18; ta høyre etter jernbaneovergang i Sande sentrum og ta venstre inn på Gml Sørlandske) Sving høyre inn på Sandebuktveien ved YX stasjon (skiltet mot Svelvik) og følg denne i 7,7 km. Sving venstre opp Sandoveien (første 50-sone) og følg denne i 200m. Sving så venstre ved postkassestativ. Gården sees da rett frem.

Fra Svelvik:

Velg R319 retning Sande. Følg denne i 13,5km. Ta høyre opp Sandoveien (NB! passer første avkjøring Sandoveien, velg avkjøring i 50-sone 200m lengre frem) og følg denne i 200m. Sving så venstre ved postkassestativ. Gården sees da rett frem

Total
0
Shares

Siste kommentarer