Gledelige resultater i sommervarmen

Grattis

Morten Baastad og Borgeflons RX Billy The Kid SE21107/2017 (C.I.T. N JCH Ohlsmyrens P Respect  –  Borgeflon’s MP Xena) fikk i vinter 3 x 1. UK i en alder av 12 og 13 måneder og 15 måneder gammel oppnådde han Exc. BK 1.BKK CK Cert 1.BHK BIR og 2 Best in show på blant 77 hunder på Buskerud JFF sin utsilling på Sande i helgen. Med disse strålende resultatene så gratulerer vi med tittelen LOVENDE UNGHUND.

 

Trond Olsen og Cashpoint PV II Grattis NO32420/11 reiste til Hadeland og stilte på Randsfjord FHK sin utstilling på glassverket. Der oppnådde han Exc.BK 1.BKK CK Cert 1.BHK BIR og 2. Best in Show.  Med det Grattis 3 Cert og fra før 1.AK så vi kan gratulere Trond Olsen med nok en utstillings Champion i hans rekker.

Grattis

Total
0
Shares

Siste kommentarer