Rekrutteringsgruppa nord avd Trøndelag arrangerer avslutning 19.juni

Rekrutteringsgruppa sesongen 2020/2021 har avslutningsdag lørdag 19. juni på Hårråmyra Skytebane, ca. 20 km øst for Steinkjer. Lett å finne fram, man følger vegen mot Norges Geografiske Midtpunkt.

Denne lørdagen er dere alle velkommen til å være med på avslutningslørdagen.

 Det blir en innholdsrik dag;

Vi starter kl 10 med kaffe og en velkomstprat, det er lenge siden vi har møttes nå!

 Ca. kl 1030 holder børsemaker Vegar W Tengelsen foredrag om hagla, hagletilpassing og `skyting` med laser. Alle må stille med sin egen hagle og Vegar vil ha alle fram med hagla si. Han vil se om den er tilpasset og du `skyter` under anvisning og veiledning av børsemakeren. Gode råd vil det komme mange av. Har du en dårlig tilpasset hagle vil du få et tilbud om tilpassing. Husk det er hagla/kolben som treffer, ammunisjonen avliver føggeln!

 Ca kl 1200 har vi leker og aktiviteter for barna. Vi prøver å aktivisere alle. Ispremier!

Vi har også et overraskende innslag ca. midt på dagen og kanskje flere ganger denne lørdagen!! Rekrutteringsgruppa har denne sesongen en artist blant oss, MAGNUS HESTEGREI vil underholde med egne sanger, blant annet fra sin nylig utgitte plate. Vi har spesielt et ønske om å høre `Rypa som forsvant, Isadora og Pointersangen` men det vil nok bli framført flere sanger! Alle bør sjekke youtube for å høre på Magnus, framifrå artist. Bare se hvor fint bilde det er med Magnus, pointeren og gitaren!

 Ca kl 1300 er grillene varme og klar til bruk! Vi spanderer grillmat så lenge det varer. Samtlige må selv medbringe kopper, tallerkener, bestikk, salater og tilbehør.

 Dagen avsluttes med apportbevisprøver, ca. kl 1430. Vi stiller med avmerket sted for prøven like ved Skytterhuset og vi har også tørket rype og orrfugl for de som trenger det. Mislykkes du med prøven, er det ny sjanse hjemme hos Terje Bjugan (ca. 5 km lengre ned mot Steinkjer) på søndag ettermiddag.

Kommer noen med campingvogn eller bobil, er det mer enn nok av parkeringsplasser rundt Skytterhuset.

Vi tar selvsagt hensyn til lokale bestemmelser om smittevern. Akkurat i dag har Steinkjer kommune de samme bestemmelsene som `Nasjonale og lokale smitteverntiltak, Gjenåpningsplanen fra 27. mai` Dette tilsier inntil 50 personer inne (uten faste, tilviste plasser) og 200 personer ute(uten faste tilviste plasser)

Vi følger med på smittevernrådene i Steinkjer kommune. Dere som kommer fra andre kommuner må sjekke opp reglene i deres aktuelle kommune.

Påmelding til Terje Bjugan, mobil 415 57 163. Jeg trenger antall voksne/barn og påmelding til apportbevisprøven. Påmelding innen søndag 13. juni. (vi må vite hvor mye is og grillmat vi må kjøpe inn)

Velkommen!

Hilsen Lars Morten, Alexander, Terje og Geir.

Total
1
Shares

Siste kommentarer