Flotte premier ved Nordlysprøven 20.-21.mars 2021

Ofoten Fuglehundklubb arrangerte Nordlysprøven 2021 20.og 21. mars 2021 ved Altevann. Også denne prøvehelga fikk kjenne godt på vinterlige forhold. Vind og snøfokk gjorde sitt til at dag 2 av prøven ble vanskelig. Ingen premieringer i finalen som prøvde tappert ved blant annet å gjennomføre 3 runder. Lette ryper og snøfokk var fasiten i finalen. Har pr skrivende stund ikke fått innrapportert noen premier på pointere denne dagen. Lørdag var desto mer hyggeligere. Og Distrikt Troms og Finnmark har fått en ny ekvipasje i vinnerklassen i og med at Sofietoppen’s Khaleesi NO37353/19 (Sallirs Tj Linni / Ørntuas K Varg) med eier og fører Mads Oddvar Hanssen ble tildelt 1. pr AK. Vi gratulerer så mye. I kvalifiseringen i VK vant Ørntuas J Mauk NO44544/15 (Ørntuas I Ibis / Ohlsmyrens P Rocket Man), eier Rismo, Åge og ført av Stian Henriksen. Ørntuas Mauk ble tildelt 1. pr VK. 2.pr VK ble tildelt Sollidalens C Rs-lex’s NO38722/15 (Sollidalens A Kaia / Skipsfjordhøna’s C Bolt) e/f: Henriksen, Stian. Vi gratulerer så mye.

Ørntuas Mauk og Sollidalens C Rs-lex’s
Sofietoppen’s Khaleesi
Total
10
Shares

Siste kommentarer