Årets skogshund 2020

SAMSUNG CSC

1.        NO46486/14 B-Billie Av Vestre Homble (Fugledes Odin/Vindfeldts G-Oda) 6 p.          Eier: Svein Stueland                 Oppdretter: Camilla Larsen, Svein Stueland

B-Billie Av Vestre Homble

2.        NO55347/14 Hopfossens Tiki (C.I.T.NJCh Ohlsmyrens P Respect/Hopfossens Way) 5p.      
Eier: Jostein Urstad                  Oppdretter: Karl Jordan

Hopfossens Tiki

3.        NO49035/15 Myrteigens Ricko ( SEJCh SEUCh Bjønnålias Jacpot/Myrteigens Uniqa Doll) 5 p.
Eier: Kjell J Steinsholm   Oppdretter: Bård Jystad, Terje Nordheim, Einar Schetne

Myrteigens Ricko

Dessverre kom vi i skade for å utnevne feil vinner i konkurransen om Årets Skogshund.  Det beklager vi på det sterkeste.  Riktig vinner skal være B-billie av Vestre Homble til Svein Stueland og Hopfosens Tiki til Jostein Urstad blir nr. 2 og ikke omvendt som tidligere presentert.  Hvordan kan noe slikt skje?  Utnevnelsen av Årets skogs hund tar utgangspunkt i pointercupen og resultat i pointercupen legges inn manuelt fortløpende etterhvert som prøvene gjennomføres.  Når utnevnelsen skjer kvalitetssikres disse resultatene mot dogweb (NKK) og her har vi sviktet og gitt Hopfossens Tiki en premie for mye.  Vi beklager på det sterkeste til Jostein Urstad og Svein Stueland og samtidig gratulerer vinnerne nok en gang!

Avlsrådet NPK

Total
1
Shares

Siste kommentarer