Ikke la dette bli ditt siste nummer av FUGLEHUNDEN

Fuglehunden sendes til medlemmer av NBK, NESK, NGK, NISK, NMLK, NPK, NVK og NWK. Husk å fornye medlemsskap for 2020 i din raseklubb! Da sikrer du at bladet fortsatt blir levert hjem til deg.

NKK har nylig utstedt fakturaer for alle medlemsklubbene. Du skal ha blitt varslet gjennom epost eller sms fra varsel@efaktura.no. Denne regningen er ingen avtalegiro, men må betales på vanlig måte. Ønsker du å gjøre endringer i medlemskapene dine eller betale med kort kan du benytte «min side» på nettsidene til Norsk Kennel Klub; www.nkk.no – velg TJENESTER – velg MIN SIDE. På «min side» på nkk.no er det mulig å se betalingsdetaljene hvis du har mistet regningen. Du kan også kontakte din raseklubb hvis du har spørsmål om betaling. Raseklubben din kan også hjelpe deg dersom du ønsker papirfaktura. Kontaktinfo til klubbens sekretær finner dere på klubbsidene i Fuglehunden eller på klubbenes nettsider.

NB! Har du nylig betalt, eller du har gitt beskjed om endringer i ditt medlemskap, beklager vi at du har mottatt dette brevet, og ber deg se bort fra denne påminnelsen.

Med ønske om en fortsatt fin vinter for to- og firbente!

Med vennlig hilsen

NBK, NESK, NGK, NISK, NMLK, NPK, NVK, NWK

Fuglehund logo 300

Total
0
Shares

Siste kommentarer