Margrethe begeret 2019 tildeles Karianne Kayser

Begeret tildeles 2019 Karianne Kayser for sin særdeles gode innsats for NPK over flere år.

Utført jobben som sekretær meget ryddig og alltid positiv og fremsnakker klubben på en positiv måte. Flere fine premier på sin pointer Skipsfjordhønas C Vilja. Kommentarer som har kommet til leder «jeg har snakket med den hyggelige damen»

Styre gratulerer!

Margrethe-begeret 2019 Karianne Kayser

Statuetter Margrethe begeret.

Gitt til NPK’s 70 års Jubileum 1977.

Premien er ment som en stimulans ved at den kun kan tildeles en dame som ydet en fremdragende prestasjon med en pointer. Den kan også utdeles til en dame som har gjort en fremdragende jobb ellers for klubben. – Men prøveresultat er det primære krav. Pokalen er evigvandrende.

Total
0
Shares

Siste kommentarer