Vintersesongen 2020 er i gang

Da er vi igang med vintersesongen og en hektisk spennende periode med jaktprøver.

 Karlsøy jeger og fiskeforening arrangert i helga 15.-16. Februar jaktprøve på Vannøya. I vk kvalifisering lørdag fikk Jimrypas Lotte e/ John Arild Solstad tildelt 2. PR VK. Sollidalene C Koss e/f Ronny Hartviksen fikk tildelt 3. PR VK.  I kvalitetklassen AK ble det ingen premierte, men derimot kom det meget gode resultater på unghundene. Gullelvas Bjørk e/f Jim Møllnes ble tildelt 3. PR UK lørdag. Jimrypas Esja e/f  Jørgen Tjernberg ble tildelt 3. Pr UK Søndag. Storskartindens B Sally med e/f Wiggo Ditlefsen ble tildelt 1. PR UK begge dager. Vi gratulerer så mye, og ønsker alle masse lykke til videre.IMG 0895ø

I Vesterålen ble det arrangert jaktprøve i regi av Harstad og Vesterålens Fuglehundklubb. Der ble Barentviddas D Wind Cries Mary tildelt 1. PR VK CK. Vi gratulerer så mye.

Ønsker å oppfordre alle våre medlemmer med å sende resultater og gjerne bilder, når dere har blitt tildelt premier på de ulike arrangementer utover. På den måten prøver DK å unngå en uteglemmelse for heder og ære.

Ønsker dere alle masse lykke til utover sesongen. Neste helg er det blant annet Midt Troms Fuglehundklubb som arrangerer prøve på Senja.

Total
0
Shares

Siste kommentarer