Vintersesongen 2020 er i gang

Da er vi igang med vintersesongen og en hektisk spennende periode med jaktprøver.

 Karlsøy jeger og fiskeforening arrangert i helga 15.-16. Februar jaktprøve på Vannøya. I vk kvalifisering lørdag fikk Jimrypas Lotte e/ John Arild Solstad tildelt 2. PR VK. Sollidalene C Koss e/f Ronny Hartviksen fikk tildelt 3. PR VK.  I kvalitetklassen AK ble det ingen premierte, men derimot kom det meget gode resultater på unghundene. Gullelvas Bjørk e/f Jim Møllnes ble tildelt 3. PR UK lørdag. Jimrypas Esja e/f  Jørgen Tjernberg ble tildelt 3. Pr UK Søndag. Storskartindens B Sally med e/f Wiggo Ditlefsen ble tildelt 1. PR UK begge dager. Vi gratulerer så mye, og ønsker alle masse lykke til videre.IMG 0895ø

I Vesterålen ble det arrangert jaktprøve i regi av Harstad og Vesterålens Fuglehundklubb. Der ble Barentviddas D Wind Cries Mary tildelt 1. PR VK CK. Vi gratulerer så mye.

Ønsker å oppfordre alle våre medlemmer med å sende resultater og gjerne bilder, når dere har blitt tildelt premier på de ulike arrangementer utover. På den måten prøver DK å unngå en uteglemmelse for heder og ære.

Ønsker dere alle masse lykke til utover sesongen. Neste helg er det blant annet Midt Troms Fuglehundklubb som arrangerer prøve på Senja.

Legg til en kommentar