Påminnelse: Fellesutstillinga Midt-Norge 2019

Fellesutstillinga Midt Norge annonse raseklubber 2019 web

Fellesutstillinga Midt Norge annonse raseklubber 2019 webFristen for påmelding til Fellesutstillinga Midt-Norge 2019 nærmer seg. Meld på fuglehunden din innen 31. oktober 2019 (webfrist)!

Fellesutstillinga Midt-Norge er et samarbeid mellom raseklubbene i gr. 7 i Trøndelag. Melder du på pointeren din til denne utstillingen er det en flott anledning til å få hunden din bedømt i tillegg til at du bidrar til å støtte NPK Trøndelag. Utstillingen er også en flott anledning til å møte flere pointerentusiaster så vel som andre fuglhundentusiaster, så kom gjerne til Trondheim hundehall på Klett lørdag 9. november 2019 selv om du ikke skal delta på utstillingen.

Mer informasjon om utstillingen finner du ved å trykke på denne linken.

 

Hilsen
NPK Trøndelag

 

Total
0
Shares

Siste kommentarer