Skitt jakt ønskes alle våre

NM lag 2019 høst

Vi vil gratulere pointerlaget med NM lag sølv  så mye, og takker for super innsats av alle ekvipasjene.

Helgas begivenheter ble ikke som ventet. Forferdelig trist med dette sykdomsforløpet som ennå ikke er under kontroll. Avlysning av de ulike arrangementer rundt om i landet er et meget fornuftig valg og helt på sin plass. Nye arrangementer og muligheter vil komme når faren er over og alle er friske.

Helse til våre firbeinte står absolutt i fokus, og når man møter slike utfordringer så er det aller beste at vi står sammen og samlet. Henviser til oppdaterte informasjon på Nkk og Mattilsynet sine nettsider.

Ønsker alle våre medlemmer både to – og firbeinte ei fantastisk flott jakt og dager i fjellet. Ta godt vare på hverandre, og ta hensyn til de tips som kommer vedrørende å minimerer en eventuell smittefare.

SKITT JAKT.

NM lag 2019 høst

Total
0
Shares

Siste kommentarer