Nye flotte resultater for pointerene i nord jaktprøvehelga 30. August til 1. September 2019

Buddy og tom varangerprøven

Stor aktivitet og mange flotte resultater for pointerene i nord også denne prøvehelga.

Lengst nord arrangerte Vadsø JFF Varangerprøven. Der fikk Stilladalens Buddy e/f Tom Roald Kling-Olsen 3. PR AK og Gry Helander Våga fikk på sin Høgdalias FRB Effie 2. PR AK. Vi gratulerer så mye.Buddy og tom varangerprøven

Gry og effie høst 2019

På høstprøven til Midt-Troms Fuglehundklubb på Senja sist helg ble det totalt 6 premieringer i VK, og 5 av de gikk til pointerne! Jimsrypas Tia e/f: Jim Theodorsen 1. VK m/ck kvalik, Ørntuas Mille e: Stian Henriksen f: Rune Hoholm 1. VK m/ck kvalik, Ørntuas Juni e/f Rune Hoholm 3. VK kvalik og 1. VK finale og Ravnkloas Dart 2. VK finale. Vi gratulerer så mye.

Jim Tia og IOS høst 2019

Rune juni og millie høst 2019

Rune juni Inger lill og dart høst 2019

Rana JFF arrangerte NNM på Saltfjellet. Derifra har jeg ikke fått informasjon om resultater for pointere fra vårt distrikt. Gi beskjed så skal det hedres og æres hvis noe ikke er rett herifra.

Inn-Trøndelag Fuglehundklubb arrangerte prøve i Verdalen, og der var Øystein Pedersen med sin unghund Sollidalens D Wirri og fikk tildelt 3. PR UK. Vi gratulerer!

Sølvhundprøven, arrangert av Nordenfjeldske Fuglehundklubb på Kongsvoll, var det mange pointere på pallen. har ikke registrert noen fra vårt distrikt. Uannsett så heier vi på vår rase, og gratulerer så mye.

Til helgen arrangeres NM Høst av NPK. Fra vårt distrikt er Jimrypas Tia e: Jim Theodorsen tatt ut på laget. Vi sender masse lykkeønskninger både til lagkonkurransen og til alle som stiller individuelt.

 

Mvh

Tone Kanestrøm

DK Troms og Finnmark

Total
0
Shares

Siste kommentarer