HØSTENS STRÅLENDE RESULTATER

Høsten har for mange medlemer i Oslo/Akershus startet strålende, jaktprøvene er bare så smått startet og mange pointere fra distriktet har allerede tegnet seg på premielisten.

Svein Bråten har fått 3AK på Rokkomborres A Hanna, Christian Narmo har fått 2AK på Østagløttens Coma, når det gjelder Østagløttens så har dem startet høsten uforskammet sterkt, Rita førte Østagløttens Luba til 4VK, Frode dro inn første premien på Østagløttens Tana 2UK, i tillegg så ble Frodes hund Østagløttens Alba ført til 4VK finale.

Mister Cap til Philip har fått 4VK, Barentsviddas Bianc I`impavido ble av sin eier Ulf Gurgens ført til en 2UK. Øystein Dahl dro på skogen og fikk 2AK med Borgeflons Raffzeth. Terje Samuelsen klinkket til med sin første vk premiering på Fjellrypas Lm Alletz, det ble en fin 5VK finale.

Torstein Dehn med sin Wilma Flintstone imponerer stort, 3UK og 1UK, Wilma har også vært på mange apportprøver og statestikken viser 100% premiering her, vi er begeistret.

Vi kan jo også nevne at hund nummer 5 i Christer sitt F-kull har fått sin 1AK, meget bra Christer.

Det ser ut som Pointeren i alle distrikt tegner seg på premielistene, vi gleder oss selvsagt med dere også og gratulerer alle, vi trenger gode pointere i hele landet.

mvh

Frank

 

Total
0
Shares

Siste kommentarer