NPK Gullmerke tildeles Rune Hoholm

NpkGullOgOppdretterRuneHoholm

NpkGullOgOppdretterRuneHoholmRune Hoholm er en bauta og er en fantastisk ambassadør for Norsk Pointerklub og pointeren, og han har fremsnakka pointeren i snart tre ti-år med kennel Ørntuas. Rune har vært distriktsrepresentant, vunnet NM-vinter, Svensk mesterskap, Årets Pointer, Pointercupen, NNM og i fjor vant han også Artic Cup med Ørntuas J Juni. Han var representert med 2 ørntuas hunder på NM lag 2018 hvor laget tok sølv og begge disse hundene (Ørntuas H Mille og Ørntuas H Flicka) tok seg helt til NM finalen individuelt.

Det er bare å se på tavla på hans meritter, det er vel få i pointerverdenen som kan vise til tilsvarende både som oppdretter og premieringer på egen hunder. Siden han startet med sin legendariske pointer Loke i 1996 har Rune oppnådd 144 jaktprøvepremieringer, herav 22 x 1.pr UK, 8 x 1.pr AK og 34 x 1.pr VK fordelt på 9 hunder.

Ikke mindre imponerende er det at han på de 9 hundene har ført frem 6 av dem til Championater, og flere er på gang. N S INT JCH NMFHv04 Loke, NJCH NUCH Mostodalens Oda, NUCH Ørntuas A Bjørk, NJCH Ørntuas C Rypa, NJCH Ørntuas E Nemi og NJCH Ørntuas H Flicka.

Han ble også tildelt Agnes Delphins oppdretterpris 2017 for sine flotte resultater med Kennel Ørntuas.

Men for oss så er det hans betydning som ambassadør for pointeren som er viktigst.

NPK Styret

Total
0
Shares

Siste kommentarer