FLOTT VINTER FOR OSLO/AKERSHUS POINTER`n

Det har vært en flott vinter, det gir også utslag på mange pointerekvipasjer.

Gry Bjørge dro til Artic Cup med Furukollens Colt og fikk en flott 4 plass AC, Colt har 2UK og 1UK fra før og han fikk i tillegg en 1UK i helgen.Gratulerer til eier/fører og oppdretter.

Terje Samuelsen var på RSM med Fjellrypas Allets og for sin prestasjon ble det en 1AK, velkommen i VK.

Ingunn M Martinussen fortsetter premiesankingen med en Neveltoppens Nuvo, 1UK Geilo, fra før har dem 2UK. Hun har også oppdrettet hunden til Arild Søilen, Neveltoppens Sigrid som har fått 1UK i vinter.

Willma Flintstone til Torstein og Wenche Dehn har startet UK`n med 2UK + 1UK.  Nicholai R Larsen har med sin Kookanes Grace Kelly fått 1UK i vinter.

Aina Brynildsen knallet til på RSM med Rittis Tina Turner og fikk en flott 2AK, Anita Engen har oppnådd 1AK på sin Vlaklands Perle på Geilo. 

Lars Petter Berg har en skikkelig kompis, nemelig Ravnkloas compis, her er det blitt både 1AK og 2AK.  Mister Cap til Philip Geicke har fått seg en 1AK. Øystein Dahl har fått 1UK på Høgdalias FRB Anna. Høgdalias FRB Milo som er kullbror og eid av Stian Ryen har også sanket 1UK og 2UK.

Christer Wallerby har vært i Lofsdalen og fått 2AK på Chriwalls Happy. Chriwalls Iggy Pop til Christian Lundin har fått 1AK.

I VK`n har Frode fått 1VK cacit g 1VK på Østagløttens Luba, Gunnar Gundersen har fått 2VK på Rittis Ti/09, og Aud Lise og Cato har fått 2VK på Troll-Tora.

Vi i DR gruppen gratulerer dere alle, og har jeg glemt noen beklager jeg det, men ikke alle melder inn resultater.

Lykke til videre.

Frank Karlsen

 

Total
0
Shares